Kaapelitv kortin BONUSKANAVAN ktv 61 MUUTTAMINEN BONUSKANAVA HD TASOISEKSI

  • 31 elokuu 2019
  • 7 kommenttia
  • 1168 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Elisa:

Kaapelitv kortin BONUSKANAVAN ktv 61 MUUTTAMINEN BONUSKANAVA HD TASOISEKSI,

monien laitteet muuntaa hd tasoisen takaisin sd laatuun jos sen /se laite ei pysty tuottamaan hd kuvaa. ktv bonuskanavankin aika olisi siirtyä jo HD ikaan ktv 61 paikalla. Elisalla.

Telian kaapeli on jopa napannut Alfatv SD laadun pois, jakelustaan ja tarjoaa enää Alfatv HD omassa kaapelissaan paikalla 15 hd tasoisena. eikö Elisankin kannata kehittyä.

7 kommenttia

Kyllä Elisalla kaapelissa Alfa tv näkyy HD tasoisena. Kanavapaikka on 35.
Käyttäjätaso 4
Tässä kuussa taitaapi olla tuo Investigation Discovery bonuskanavana (https://elisa.fi/bonuskanava/) ja siitä tosiaan ei näyttäisi olevan HD:nä, valitettavasti. Alfa TV meillä onkin HD:na, täältä löytyvät kaikki kanavapaikat joissa eroteltu HD https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/

Käytännössä myös kanavantoimittajalta kanavat tulee joko pelkällä SD-laadulla tai molemmilla, eli yksinään me emme pysty siihen vaikuttamaan tuleeko kanava HD-laadulla vai ei. Bonuskanava on vain kanavapaikka mihin tulee näkyviin sitten vapaaseen katseluun se kanava, ja toki sen laatuun sitten vaikuttaa juuri se millä laadulla sitä on saatavilla. Eli tuon kanavapaikan muuttaminen HD-laatuiseksi ei sillä tavalla onnistu 😞
Käyttäjätaso 3
Ette ymmärtänyt asian YDIN NYKYINEN NS. VAIHTYUVA KTV 61 PAIKALLA SD LAATUINEN -> HD MUOTOON ELI VAIHTUVA BONUSKSANAVAKIN OLISI KIVA NÄHDÄ HD TASOISENA NIMELTÄÄN BONUSKANAVA HD, YMMÄRSITTEKÖ NYT POINTIN?, KUN MONET KANAVAT OVAT RIKKAIN MYÖS SD EUROSPORT 1 JA SE ON RIKKAIS EUROSPORT 1 HD TASOISENA KANSSA YMMÄRSIRKÖ NYT,ETTÄ IDEOIKAA SE BONUSKANAVA HD LAATUISEKSI KANSSA.

TÄMÄ ON YDIN? JA POINTTI.


POINTTI JA KEHITYS IDEA AJAN KANSSA KEHITYKSENÄ VIEKÄÄ IDEAA KUITENKKIN ETEENPÄIN, KUN MONET RUPEAA JA TARJOILEE LYHYELLÄKIN AIKAVÄLILLÄ HD KUVAA.
Käyttäjätaso 3
-> lisä: ettekö pysty ajan myötä tekemään ns. rikkaiskanavaa ktv 61 sd -> bonuskanavan rinnalle myös kortille että se kuukauden vaihtuva malli olisi myös HD tasoisena?.

kehitys idea.
Käyttäjätaso 4
Kiitos kehitysehdotuksesta.

Tällä hetkellä mikäli kanava on HD-laatuisena saatavilla, menee se automaattisesti HD-laatuisena myös Bonuskanavapaikalle eli käytännössä erillistä nimeämistä ei tarvita. Itse kanavapaikkaa ei saada HD-laatuiseksi kun se on vain kanavapaikka eikä varsinainen kanava, mikä meille kanavantoimittajilta tulee, kuten tuolla aikaisemmin mainitsinkin. Itse kanava on siis se, mikä määrittää sen HD-laatuisuuden, ei kanavapaikka kuten tämä Bonuskanavapaikka on.

Onko katsojilla tarve kuitenkin saada erikseen 2 kanavapaikkaa, Bonuskanava ja Bonuskanava HD, jos sattuukin niin että kanavasta on saatavilla molemmat laadut? Voisin kuvitella, että lähtökohtaisesti varmaan jokainen haluaa katsoa paremmalla laadulla, jota jo nykyinenkin Bonuskanavapaikka käyttää jos se HD-laatu on saatavilla.
Käyttäjätaso 3
jasoo.

Noin 1.5 vuoden kokemuksella, en ole nähnyt Bonuskanavalla kertaakaan HD-laatuista kanavaa. Vaikka sellainen olisi Elisan kaapelissa saatavilla. Minulla on jopa sellainen muistikuva, että Bonuskanavalla on näytetty joskus SD:nä sellaistakin kanavaa, jota ei varsinaisena maksukanavana oo ollut kuin HD:nä! Ymmärrän kyllä, että Bonuskanava on vain ‘mainos’, joten turha sieltä on kai parasta mahdollista kuvalaatua odottaakaan. Varmaan samasta syystä kanavan EPG-tiedotkin on jätetty pois.

Osallistu keskusteluun