kaapelitv korttilinkityksestä

  • 27 elokuu 2016
  • 6 kommenttia
  • 348 katselukerrat

Moi, minulle tehtiin eilen iltapäivällä uuden ci modulin korttilinkitys ja nyt yli vuorokauden kuluttua tuo ei edelleenkään toimi.
Kauanko tämä voimaantulo normaalisti kestää, tuskin näin kauan? onkohan jotain mennyt pieleen?

uuden linkityksen myötä vanha toiminut laite poistettiin linkityksestä kun ei kuulemma voi olla kuin yksi kerrallaan, eli nyt ei sitten katsella HD kanavia..


T:Jari

6 kommenttia

Mikä ihmeen natsipolitiikka tämä on, ettei voi linkittää kuin yhden laitteen yhteen maksukorttiin? Nyt on esimerkiksi Viasatilla kanavia pelkästään HD-mahdollisuudella. Viasatilta tulee syksyn mittaan mm. NHL:ää, jonka suorat lähetykset tulevat keskellä yötä. Valioliiga ja muut euroopan futissarjat pelkästään HD:nä. Normaalia päivärytmiä noudattava ihminen nukkuu öisin ja halutessaan tallentaa NHL-lähetykset tulevaa katselua varten. Jos digiboksissa on CI+ kortinlukijan paikka, niin kaikki hyvin. Linkitetty lukija boksiin ja menoksi. Mutta kun läheskään noissa kaikissa ei ole CI+ paikkaa. Joko olet sidottu käyttämään pelkästään sitä conax-lukijalla varustettua digiboksia, tai sitten et tallenna HD-kanavia.

Meillä on telkkareita kolmessa huoneessa ja digibokseja kahdessa. Elisan päätöksestä olemme siis oikeutettuja katsomaan HD-kanavia joko telkkarilla (kun siirtää pelkästään sitä kortinlukijaa), tai sitten jommallakummalla digiboksilla (pyytämällä linkityksen siihen), koska samaa korttia ei mukamas voi linkittää kahteen laitteesen. Siis Elisalla näin, muualla kyllä onnistuu linkitys useampaan laitteeseen.

Elisa: koska siirrytte nykyaikaan ja sallitte muiden kaapelioperaattoreiden tapaan linkityksen useammalle laitteelle? Jos järjestelmänne ei tätä salli, ottakaa nyt jo prioriteetti ykköseksi järjestelmän päivityksen. Tai sitten koulutatte henkilökuntanne tekemään sitä linkitystä ja korjaatte ohjeistuksenne.

Tämä ei ole hyvää asiakaspalvelua. Tämä on kyykytystä. Yksi päätelaite riittää joka talouteen. Vai? Tilatkaa rinnakkaiskortteja 2-4 kpl, kanavapaketteineen?
Sen linkityksen pitäisi toimia 5minuutista kahteen tuntiin riippuen operaattorin nopeudesta. En tiedä, onko siellä sössitty jotenkin, niin sinuna soittasin ilmaiseen asiakaspalveluun. Siellä tulee joku nauhoite, niin odotat niin kauan että puhelu ohjautuu vikapalveluun. He tekevät linkityksen tai sitten odotat seuraavaan viikkoon, että tänne tulee moderaattoreita.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Onko sama tilanne yhä?

Nopeimman avun tosiaan noin viikonloppuisin saa vikapalvelusta (puh. 010 190240). Nyt Palstatiimi on taas töissä ja valmiina kyllä selvitteleen tilannetta. Jos sama vaiva on vielä päällä niin laitahan yksityisviestillä asiakasnumerosi meille täälltä: elisa.to/viestipalstatiimille
Moi,
tilanne on edelleen sama, laitoin juuri yksityisviestiä,
Homma tuli kuntoon aspaan soiton myötä, jäi epäselväksi mikä oli lopulta vika mutta toimii nyt joten tämän osalta kaikki ok.
Tuon yhden laitteen politiikan osalta olen samaa mieltä kuin Odster, ei ole nykypäivää tälläinen.
Käyttäjätaso 7

Tuon yhden laitteen politiikan osalta olen samaa mieltä kuin Odster, ei ole nykypäivää tälläinen.


Onkohan tuo nyt ihan oikeasti totta vai onko aspa taas lasketellut puuta heinää?????

Ainakin DNA:lla samalle kortille voidaan linkittää 20 laitetta ja kanavia niin paljon kuin kukin haluaa. Vai olenko ymmärtänyt ihan väärin?

Osallistu keskusteluun