Vastattu

Kaapelitv pätkii, varsinkin ääni. Kaksi telkkaria, molemmissa sama ongelma. Laajakaista-talous

  • 14 tammikuu 2016
  • 10 kommenttia
  • 1251 katselukerrat

Nettiyhteys ok. Pirkkalassa..
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Nellinea 14 tammikuu 2016, 20:35

nyt korjattu : Korjattu: Häiriö Elisan kaapeli-tv- verkossa valtakunnallisesti 14.1. klo 19:50 alkaenHäiriö alkanut: 14.1. klo 19:50

Häiriö korjattu: 14.1. klo 21:00Elisan kaapeli-tv-verkossa oli häiriöitä valtakunnallisesti. Häiriötilanne vaikutti alueen kaapeli-tv- palveluihin. Osa kanavista pätkivät.Häiriö vaikutti seuraaviin kanaviin: AVA, FOX, JIM, Liv, MTV3, Nelonen, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Sub, TV5Vika korjattu.Jos kaapelimodeemiyhteys ei häiriön jälkeen toimi, käynnistä modeemi uudelleen. Tarvittaessa palauta modeemi tehdasasetuksille. Ohjeita löydät Elisan tukisivuilta osoitteesta http://asiakastuki.elisa.fi/.Pahoittelemme häiriön aiheuttamaa haittaa.Tiedotamme häiriöistä osoitteessa elisa.fi/hairiotiedotteet ja häiriökartallamme elisa.fi/hairiokartta. Muutostiedotteet löydät osoitteesta elisa.fi/muutostiedotteet. Palvelunäkymät saat myös älypuhelimilla sekä kaapeli-tv:n infopaikalta 380 ja Elisa Viihde -palvelusta kanavapaikalla 860.
Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Tampere keskusta sama. Ylen kanavat ok, muissa pätkii ääni.
No hyvä tietää, ettei yksin olla  :p
????
kiva kattoo voice of finlandia,kun ääni pätkiiiiiii.....  kumma juttu kun mainoxii tulee,ni ei pätki....   yritetty soittaa asiakaspalveluun,mut ei ne viitti vastata..   näin nurmijärvellä 01900.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +1
sama vika raahessa(92100)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Sama ongelma Espoossa.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +1
jim kanavalta yritin poliisit sarjaa katsoa 20:30 alkaen, siinäkin ääni ja kuva pätki.

Laitoin tallennukseen viihteellä. nyt katson tallennetta ja on häriötön.

Olisiko elisalla nyt joku isompi ongelma tuolla lähetyspäässä mistä lähettävät signaalia eteenpäin?
nyt korjattu : 

Korjattu: Häiriö Elisan kaapeli-tv- verkossa valtakunnallisesti 14.1. klo 19:50 alkaenHäiriö alkanut: 14.1. klo 19:50
Häiriö korjattu: 14.1. klo 21:00

Elisan kaapeli-tv-verkossa oli häiriöitä valtakunnallisesti. Häiriötilanne vaikutti alueen kaapeli-tv- palveluihin. Osa kanavista pätkivät.

Häiriö vaikutti seuraaviin kanaviin: AVA, FOX, JIM, Liv, MTV3, Nelonen, Nelonen Pro 1, Nelonen Pro 2, Sub, TV5

Vika korjattu.

Jos kaapelimodeemiyhteys ei häiriön jälkeen toimi, käynnistä modeemi uudelleen. Tarvittaessa palauta modeemi tehdasasetuksille. Ohjeita löydät Elisan tukisivuilta osoitteesta http://asiakastuki.elisa.fi/.

Pahoittelemme häiriön aiheuttamaa haittaa.

Tiedotamme häiriöistä osoitteessa elisa.fi/hairiotiedotteet ja häiriökartallamme elisa.fi/hairiokartta. Muutostiedotteet löydät osoitteesta elisa.fi/muutostiedotteet. Palvelunäkymät saat myös älypuhelimilla sekä kaapeli-tv:n infopaikalta 380 ja Elisa Viihde -palvelusta kanavapaikalla 860.
On se hyvä, että tunti sitten Elisan aspa ilmoitti ettei mitään häiriöitä ole kaapeli-tv:ssä, kun sinne vikailmoitusta tein. 😛
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Yleistä häiriötähän kaapeli-TV:ssä oli, mikä vaikutti joidenkin kanavien pätkimiseen. Häiriö saatiin korjattua jo eilen. Pahoittelut häiriöstä!

Osallistu keskusteluun