Kanava "muutos", Viihde sport

  • 30 marraskuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 533 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Tuli sähköpostia:
"Muutoksia Elisa Kaapeli-TV:n maksuttomiin lisäkanaviin
Elisa Viihteen omat urheilukanavat uudistuvat vuodenvaihteessa. Elisa Viihde Sport -lisäkanavien määräaikainen maksuton katseluoikeus päättyy 31.12.2017. Elisa Viihde Sport 1 -kanavaa voit jatkossakin seurata maksutta.
Muutos ei vaikuta palvelusi hintaan.
Muutos ei vaikuta Elisa Kaapeli TV:n tai kanavapakettien hintoihin. Muutos astuu voimaan automaattisesti 1.1.2018 eikä vaadi sinulta toimenpiteitä."
Iloinen yllätys elisan puolelta oli se ettei kolmen kanavan poistaminen valikoimasta vaadi asiakkaalta toimenpiteitä eikä varsinkaan vaikuta hintaan! Olin ihan varma kun saadaan vähemmän kanavia niin myös hintaa olisi elisan tyyliin "tarkastettu ylöspäin kohonneiden kustannusten johdosta". Kiitos kun näin ei käynyt ja saamme maksaa vähemmästä sisällöstä saman hinnan jatkossakin. Osaatte kyllä pitää asiakkaista huolta.

2 kommenttia

Kiitos Elisa!

Mahdollisimman paljon määräaikaisia sopimuksia ja sitten karsitaan tarjontaa.

Eipä ollut mitään perusteluita tälle muutokselle...
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Pahoitteluni, että kanavien maksuttoman kauden päättyminen aiheuttaa harmitusta! 😞 Kyseisiä Elisa Viihde Sport -kanavia on 8 kappaletta, ja kanavapaketin hinta on 7,90 e/kk. Kyseiset kanavat eivät Viihde -palvelun perushintaan sisälly, mutta olemme halunneet tarjota pitkäaikaisille asiakkaillemme nämä neljä kanavaa veloituksetta tämän vuoden loppuun saakka. Elisa Viihde Sport 1 -kanava on jatkossakin veloitukseton kanava. Jos haluat myös muut kanavat näkymään jatkossakin, on tuo mainitsemani Elisa Viihde Sport -paketti tilattavissa. 🙂

Osallistu keskusteluun