Vastattu

Kanavakortti avausmaksu

  • 11 marraskuu 2015
  • 9 kommenttia
  • 1918 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 670 kommenttia
Heipähei!  Tulin tilanneeksi kanavakortin, onko siinä avausmaksua vai ei?

Taustaa: Myyntipalvelustanne kyselin kanavakortista tietoja jolloin tilausta ei tehty koska saatavuuskyselyn kanssa oli jotain ongelmaa. Tämän puhelun aikana minulle sanottiin, ettei kanavakortissa ole avausmaksuja, vain 42€ vuosimaksu. Sovittiin uusi puhelu myöhemmäksi toisten asioiden hoitoon. Tämän toisen puhelun aikana palattiin lopuksi vielä kanavakorttiin ja minulle kerrottiin, että saatavuus on tarkistettu ja sellainen on olemassa. Kysyin jälleen varmistuksen avausmaksuista, ei kuulemma ole. Oli puhetta että tilaan liikkeessä tai puhelimitse myöhemmin, mutta tilasin netin kautta kun huomasin sen olevan mahdollista.

Näihin puheluihin luottaen naksuttelin tilauksen sivuiltanne sisään tarkistamatta ensin hinnastoa, nyt kuitenkin paketteja selatessani vilkaisin hinnastoa ja siellä näyttäisi olevan kanavakortin kohdalla avausmaksu 30€. Oma virhe, myönnän, että en tilatessani katsonut hinnastoa, mutta jäin miettimään että onko hinnasto väärässä vai myyntipalvelu väärässä?

En haluaisi tästäkin vääntöä aikaiseksi, koska viihteen kohdallakin sellaista oli.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 11 marraskuu 2015, 17:10

Jep, avausmaksu siitä menee.http://elisa.fi/kaapeli-tv/hinnasto/, tuossa tuo lukee. On täysin mahdollista, että myyntipalvelu olisi sen voinut myydä ilman avausmaksua, heillä kun on kaikenlaisia kamppiksia yleensä.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jep, avausmaksu siitä menee.

http://elisa.fi/kaapeli-tv/hinnasto/, tuossa tuo lukee. On täysin mahdollista, että myyntipalvelu olisi sen voinut myydä ilman avausmaksua, heillä kun on kaikenlaisia kamppiksia yleensä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kiitti vastauksesta, näin arvelinkin. Jep, oma moka vilkaisin hinnastot jälkikäteen.

Kuvittelin että puhuttiin avausmaksusta 'yleisesti' koska mainittiin myös kortin liikkeestä hakemisesta ja maksuttomasta avaamisesta, käsitin kai väärin. Ilmeisesti liikkeessäkin tämä avausmaksu on?

Myyntipalveluun terkut, että jos on kampanja vain siellä niin kannattanee mainita siitä niinkuin puhelinliittymien tarjousten yhteydessä tehtiin. Varmasti olisin siinä yhteydessä sen ottanut, koska olin jo päättänyt kortin hankkia. Tosin kun tässä miettii niin ensimmäisen vuoden hinnaksi tulee 72€, saattanee lähteä kortti takaisin 😃
Turhan kallista.  En meinannut uskoa, että Elisan on noin kallis. Edellinen operaattorini ei velottanut avausmaksua ollenkaan ja kanava korttikin oli halvempi. Lisäksi joka kuukausi sain valitsee  10 kanavaa. 

Tässä osoitteessa on kuitenkin Elisa kanavat. 
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Hei taas. Kuinkas kortin kanssa tapahtuu asiakaspalautus? Mukana tuli vain toimitusvahvistus, ei mitään ohjetta tilauksen peruuttamiseen.

Ps. toimitusvahvistuksessakaan ei ole mainintaa avausmaksusta, mutta vuosimaksusta on. Tuohon lappuun ehkä kannattaisi lisätä myös maininta avausmaksusta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kortti palautetaan ensisijaisesti myymälään, jonka jälkeen sopimus suljetaan. Tuo toimitusmaksupointti on hyvä, välitän tietoa eteenpäin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Kerkesinkin jo olla puhelimitse yhteydessäasiakaspalveluun. Tarinalle tuli onnellinen loppu. Asia siis näiltäosin kunnossa! :smileycool:
Piparkakku kirjoitti:
Turhan kallista.  En meinannut uskoa, että Elisan on noin kallis. Edellinen operaattorini ei velottanut avausmaksua ollenkaan ja kanava korttikin oli halvempi. Lisäksi joka kuukausi sain valitsee  10 kanavaa. 

Tässä osoitteessa on kuitenkin Elisa kanavat. 

No onhan tuo hankintahinta kalliimpi, mutta se tuleekin kahdessa vuodessa halvemmaksi kuin Elisa Viihde. Elisa ei myy korttia kk-hinnalla, niin järkyttävää maksaa 12kk, jos haluaa pitää korttia vain vaikka 8kk.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Joo, näinhän se on että kanavakortissa on vain tuo vuosimaksu. Kanavapaketit sitten on valittavissa kuukausimaksulla. :) 
Hei,  en tarkoittanut kuukausimaksua,  vaan vuosimaksua + avausmaksua.

Ilmeisesti pelkästään Elisa veloittaa avausmaksua.