Kokemuksia häiriöiden korjaamisesta

  • 15 joulukuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 322 katselukerrat

Elisasta täysin riippumaton toimija meni ja katkaisi kaapelin 13.12.2016, josta syystä monta kerrostalollista on nyt ilman toimivaa kaapeli-tv:tä. Voi niitä onnettomia, joilla on myös netti Elisan kautta. Onneksi luotan tässä asiassa enemmän toiseen toimijaan. Yhteydet meni siis poikki toissapäivänä ja alustavasti ne on luvattu kuntoon illalla ylihuomiseksi. Onko ihan oikeasti niin, että yhden kaapelin korjaaminen voi kestää neljä päivää? Vai onko kysymys vain siitä, että työtä tehdään vain "virka-ajan" puitteissa? Kovin lyhyen aikaa ne miehet päivisin siinä kuopan ympärillä seisovat.... Onko kokemuksia siitä, miten kauan tuollaisen projektin kuuluisi kestää?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei DNA-asiakas, ja tervetuloa palstalle!

Siellä on monttu ajoradalla jota pitää sulattaa ja laajentaa, sen jälkeen luultavasti sulatella vielä enemmän että vikaan päästään käsiksi, sillä asfaltin alla on melkein metri routaa. Sulatuksen ollessa kesken ei montulla ole työmiehillä mitän virkaa. Tämä meinaa sitä että korjaus ei käy käden käänteessä, koska kaapeleihin ei vielä pääse käsiksi. Korjaamme kyllä vikoja myös viikonloppuisin, toki tässäkin on alihankkijan resursointi yksi muuttuja. Pahoittelut vian aiheuttamasta harmista!
Kiitos vastauksestasi "palstatiimiläinen"

Näiltä minunlaisiltani murinoilta vältyttäisiin, jos asiasta tiedotettaisiin. Tällaiselle toimistorotalle tilanne näyttää sivustakatsottuna siltä, ettei kukaan tee mitään. Ei luulisi olevan iso homma lisätä väliaikatietoja tuonne häiriötiedotteisiin siitä, että mitä tehdään ja milloin on arviolta valmista. Eilen siellä oli vielä arvio korjauksen valmistumisesta. Nyt sekin tieto on hävinnyt. Ja itseasiassa häiriötiedotteissa ei mainita enää kaapeli-tv:tä mitenkään.

Meitä on aika monta kerrostalollista ihmisiä, joista iso osa kiusaa nyt huoltoyhtiöitään. Ja hehän eivät osaa vastata yhtään mitään, mikä taas nostaa verenpainetta lisää.... Jos ihan vain parilla lauseella tiedottaisi tuon, mitä kerrot tuossa ohessa.... Sitten voitaisiin murista Suomen säästä 😳

Osallistu keskusteluun