Vastattu

laskutus kehitys idean muutto

  • 20 syyskuu 2019
  • 5 kommenttia
  • 1090 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
elisalle:

kehitysidea asiakkaiden kuukausi pakoitteiseen maksu-meninikiin.

eikö vai eilisa osaa ottaa huomioon sitä, että ei asiakkaat koko ajan maksaa lasjkuja joka kuukausi erikseen elisalle.

ettekö osaa ottaa sellaista laskutus järjestelmää käyttöön kuin dna:lla on mm: että asiakas määrää/määrittelee kuukauden tai kuukaudet kanavakortista /ja+ kanavapaketeista lähtien siten, että jos hän asiakkaana haluaa maksaa esimerkiksi 3kuukautta, 6kuukautta 9kuukautta tai 10 kuukautta eteen päin tai kokonaisen vuoden 12kuukauden. dna ei ole välikuukausina lähettänyt laskuja asiakkaaille/asiakkaille dna on ollut / on reilu. te ette vissiin osaa. tai halua?, dna osaa ajatella asiakkaita

dna:lla on lisäksi systeremi/meninki se että jos asiakas ei ilmoita jatkavansa kuukausien jälkeen kanavapakettia/paketteja.se¨

se katkeaa automaattisesti dna:lla. teidänkin olisi syytä harkita kehittyvänsä laskutuksissa eteenpäin.vai ettekö osaa?. se olisi kätevää. ajatellen asiakkaita. terillä on ikävä tapa ruveta karhuamnaan ylihintoja, jos asiakas unohtaa tai ei muista ilmoittaa asiasta eikö olisi kätevämpää vain siinä tapauksessa katkaista automaattisesti kanavat eli sulkea. ja asiakas voisi ottaa uudelleen yhteyttä kun haluaa kanavapaketit auki tai jokin muun auki uuden.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jekke 20 syyskuu 2019, 12:26

Moikka @tucaani!Kiitos palautteesta ja kehitysideasta 😊 välitin sen eteenpäin!
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Moikka @tucaani!

Kiitos palautteesta ja kehitysideasta 😊 välitin sen eteenpäin!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Maksa ylisuoritus, sitten Elisa laittaa nollalaskuja, joita ei lähetetä.

Nyt soi Deluzion - Freedom (Original Mix).
Maksa ylisuoritus, sitten Elisa laittaa nollalaskuja, joita ei lähetetä.


Haluatko tarkentaa tätä vähän ? Mitä järkeä olisi lähettää paperilasku asiakkaalle jos maksettava summa olisi nolla euroa ?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Maksa ylisuoritus, sitten Elisa laittaa nollalaskuja, joita ei lähetetä.
Haluatko tarkentaa tätä vähän ? Mitä järkeä olisi lähettää paperilasku asiakkaalle jos maksettava summa olisi nolla euroa ?

Ylisuoritus tekee sen ettei laskuteta lainkaan, kunnes se loppuu, ja tulee uusi laskutus. Ei Elisa lähetä nollalaskuja, joten laskun voi maksaa vaikka 300 eurolla ja tämä hyvittää tulevia laskuja niin kauan kuin kuittaa laskut, sitten vasta tulee laskuja. Paperillisia nollalaskuja ei ainakaan DNA:n ylisuorituksista tule, tiedä sitten Elisasta, muistikuva on ettei tulisi sielläkään. Tämä osittain ratkaisee kysyjän ongelmaa, jos ei kiinnosta joka kuukausi laskuja Elisalle maksaa.

Maksa kerralla 300 tai jopa 500 euroa, niin on vuosiksi laskut maksettu :)

Itse toivoisin Elisalle esim. 3 kk välein tapahtuvaa laskutusta, jos tuote on pieni. Esim. liittymä 6,90 euron tarjouksella, niin on se tyhmää ottaa vastaan kympin laskuja kuukausittain, kun voisi maksaa neljästi vuodessa sen 30. Toki isoissa laskuissa voisi valita myös kuukausittain.

Nyt soi Retrospect - Retroshock (Radio Edit).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kolikon kääntöpuolena tässä on se, että jos ja kun maksat vaikkapa nyt 10€/kk hintaista kanavapakettia vuodeksi eteenpäin maksamalla tammikuun laskussa koko vuoden veloituksen ja haluatkin sitten 5kk jälkeen irtisanoa tämän paketin, on tuon ylimääräisen maksusuorituksen takaisin saamisessa oma hommansa. En siis kyllä suoraan lähtisi suosittelemaan sitä, että laskuja maksetaan pitkälle etukäteen, koska et voi koskaan tietää tulevaisuudesta.

Itse kyllä pitäisin liittymien ja esim. kanavapakettien laskutuksen nykyisellään. Koska tällöin myös pakettien irtisanominen ilman ylimääräistä selvittelyä on huomattavasti helpompaa ja sukkelampaa. Hyvin äkkiä tulee valitusta siitä, että joutuu kinuamaan operaattorilta takaisin etukäteen maksettuja maksuja tai kohdistamaan niitä mahdollisesti muihin palveluihin.

Jos näihin on pakko saada useampi kuukausi samalle laskulle, jotta laskuja ei putoa postiluukusta joka kuukausi, voisi tuossa olla vaihtoehtoina esim. 1kk / 2kk / 4kk / 6kk.

EDIT: Jos noita kanavapaketteja voi yhdistää samalle laskulle muiden palvelujen kanssa, eikö se olisi fiksumpi vaihtoehto? Näin ne voisivat hyvin olla kuukausittain laskutettavia ja maksut menisi samalla kun maksaa muita palveluja, yhdellä ja samalla laskulla.

Osallistu keskusteluun