Vastattu

Mainoksessa olevaa kanavapakettia ei löydy OmaElisasta

  • 20 elokuu 2015
  • 9 kommenttia
  • 2127 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Tuolta -> http://elisa.fi/kaapeli-tv/kanavapaketit/ löytyy paketti Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Sport 6 kuukauden määräajaksi 34,90€/kk. Pakettia ei kuitenkaan löydy OmaElisasta, josta sen voisi tilata.

Jääkiekkosarjat alkavat tuotapikaa, CHL jo tänään. Mieluummin ottaisi  Viasatin tilalle puoleksi vuodeksi TotalSportin nelosen kupeeseen.

Tarjouksia kehiin!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi iltsinen 1 syyskuu 2015, 14:28

Noniin! Olen hiukan myöhässä: kampanja on siis päättynyt juuri tänään. Jos keskusteluun osallistuneet laitatte minulle kuitenkin yhteystietonne (Osoite, asiakasnumero) yksityisviestillä, niin saadaan teille tuo paketti aloitusviestissä mainittuun kampanjahintaan.
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kokeilin juuri ja kyllä se tuolla valikoimassa näyttää olevan eli Nelonen Paketti + Nelonen Pro Extra + Viasat Sport. Kampanjatarjouksella 34,90 €/kk ja määräaikainen sopimus 6 kk ajan, jonka jälkeen 44,90 euroa/kk. Määräaikaisuuden jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi. 

EDIT: Tarkastin siis, että kyseinen paketti löytyy myös Oma Elisasta ja Netgemin digiboksilla näyttää onnistuvan kanavapaketin tilaus myös, kun menee esim. Nelonen Pakettiin kuuluvan kanavan kohdalle ja tilaamaan kanavapakettia. Aluksi digiboksin kautta paketille näkyy norm. hinta, mutta oikean paketin valitsemalla tulee näkyviin myös kampanjat. 🙂
Käyttäjätaso 3
Ei ole Viihde kyseessä vai mitä tarkoitat tuolla digiboksikokeilulla?

Ollaan kaapelitv-osiossa ja kyseessä siis kaapelikortille tilattavista maksukanavista ja edelleenkään tuota kanavapakettitarjousta ei omaelisassa näy.

Näkyy jo muka ratkaistun tämä case!?
Käyttäjätaso 4
Tarkoitin tuossa, että itse löydän kyseisen kampanjahintaisen paketin sekä Oma Elisa -palvelun kautta, että Viihteen digiboksilla. Minäpä vielä varmuuden vuoksi selvitän tarkemmin, miksi et pääse kyseistä pakettia itse tällä hetkellä tilaamaan? Palaan asiaan, kun saan asiaan selvyyden.
Käyttäjätaso 1
Ei pysty Oma Elisan kautta ktv-kortille tuota tilaamaan, sillä ko. kampanjaa ei ole siellä valittavissa ollenkaan. Sama homma oli jo eilen kun testasin, muita vaihtoehtoja olisi ollut soittaa aspaan / käydä liikkeessä - no jäi eiliset Mestareiden Liigan pelit katsomatta kun aspat ym oli toki jo kiinni.

Älkääkä nyt sitten ****** antako tähän sitten vastaukseksi että ko. tarjous koskee vain Viihdettä, kiitos. Ei mitään järkeä tilata noita kanavia 12kk sopimuksella, kun kesä-aikaan sieltä ei tule kuin uusintoja ja jotain rallia. Jääkiekon takia varmaan 99% tilaajista nuo kanavat ottaa.

Hoks! Nyt ollaan Kaapeli-TV -osiolla, vastauksessa kerroit(te) että tilaus onnistuu Viihteellä.

edit: Vielä näin ohimennen palautteena: Ainakin DNA tarjoaa asiakkailleen kaapelitelevision rinnakkaismaksukortille kanavapaketit veloituksetta, siis eivät peri ylimääräistä maksua siitä että kanavapaketti X on kytketty kahdelle kortille. Itse rinnakkaiskortista menee vain pieni kk-maksu. Elisalla taitaa maksaa rinnakkaiskortilla sekä itse kortti että myös kanavapaketti erikseen?
Tätäkö tarjousta ei sitten millään saada OmaElisaan kaapelipuolelle?
Käyttäjätaso 1
Kävin Elisan liikkeessä jossa lupasivat lyödä mulle ko. paketin. Noh, kotona ihmettelin kun näkyy myös Viasat Kultaan kuuluvat kanavat... No omilla sivuilla oli sekä 4Extra + Viasat Sport että 4Extra + Viasat Kulta paketit?! Laitoin Elisalle viestiä ja seuraavana päivänä sieltä soiteltiinkin ja luvattiin korjata asia siten että on vain se 6kk soppari 4Extra + Viasat Sport hintaan 34,90e/kk. Sanoin siinäkin tuosta että ko. paketti puuttuu Oma Elisan tarjonnasta ja lupasi välitellä tiedon eteenpäin...
Käyttäjätaso 3
Mikäs viivyttää tämän casen selvittelyä? Merkitty ratkaistuksi, jota se ei todellakaan ole!
Käyttäjätaso 3
Jahas, jotain näkyy tapahtuneen. Avausviestissä linkkaamaani kanavapakettien esittelylistassa ollut Nelonen Paketti+SportPro+ViasatSport 6 kk hinta on nyt nostettu 39,90, saman hintaiseksi kuin siinä yläpuolella oleva muuten sama paketti mutta Viasat Kullan kanssa. Mikä on logiikka? Ja edelleenkään tuota ensin mainittua ei näy kaapelipuolen Omaelisassa tilattavien listassa.

Olkoon sitten. Tyydyn Nelosen Sport Pro pakettiin 6 kk, jonka pystyn Omaelisassa tilaamaan. Jotenkin vaan jäi sellainen maku, ettei nuo hommat ole oikein Elisalla hanskassa eikä näy pahemmin kiinnostavankaan.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Noniin! Olen hiukan myöhässä: kampanja on siis päättynyt juuri tänään. Jos keskusteluun osallistuneet laitatte minulle kuitenkin yhteystietonne (Osoite, asiakasnumero) yksityisviestillä, niin saadaan teille tuo paketti aloitusviestissä mainittuun kampanjahintaan.

Osallistu keskusteluun