Kysymys

Maksukanavapakettien HD-kanavat eivät näy

 • 19 marraskuu 2015
 • 3 kommenttia
 • 1019 katselukerrat

Hei,

tilasin pari kuukautta sitten MTV Total Sport kanavapaketin, mutta korttilinkityksen jälkeen huomasin, että kanavapaketin HD-kanavat eivät toimi (kanavien kohdalla ruutuun tulee teksti: Tämä palvelu voidaan näyttää vain CI+ -yhteensopivalla isäntäkoneella (129)). Tällä viikolla tilasin Viasat Sport paketin ja ilmeni sama ongelma; muut paketin kanavat näkyvät normaalisti, mutta HD-kanavien sekä fanseat kanavien kohdalla tulee tuo sama yllä mainittu herja. Nyt erityisesti kiinnostaa saada HD-kanavat näkyviin lauantain el clásicoa varten ja olen soitellut asiakaspalveluunne, josta ohjanneet vikapalveluun, mutta koska jonotusajat ovat olleet yli puoli tuntia niin en ole kerennyt jonottamaan niin kauaa, että olisin saanut palvelua ja asian ratkaistuksi sitä kautta. Televisioni on LG:n HD televsio (product code:42LH3000-ZA.AEUDLJG), kortinlukijani mallia DILOG 99060, CA MODULE CONAX CI+, CABLE HD READY, ANTENNA READY HD. Mitään järkevää syytä tuolle herjalle en keksi, ilmeisesti korttilinkityksen yhteydessä on jäänyt lisäämättä oikeudet noihin HD-kanaviin?

Arvostaisin suuresti, että HD-kanavat saataisiin toimimaan lauantain El Clásicoon mennessä!

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
 • ? Tervetuloa Palstalle :)

  Tuo herja viittaa laitteeseen, voi olla siinäkin joku vika. Tarkistin liittymäsi, se näyttäisi olevan ihan kunnossa. Voidaan katsoa vielä tuo linkitys, että on varmasti oikein. Laita linkityskoodi laitteesta yksityisviestillä minulle, niin tarkistan 🙂
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Tässä taitaa nyt olla ongelmana, että laitteesi ei tue CI+ korttia, minkä vuoksi HD-kanavat eivät sitten näe. Ilmoituskin viittaisi nyt siihen.
 • Moro, näemmä samanlaisia ongelmia sinullakin on oli ...ratkesiko jollain ?

  Osallistu keskusteluun