Vastattu

Maksukanavat eivät näy

  • 6 maaliskuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 1118 katselukerrat

Kävin linkittämässä kortin CI+ kanavalukijan kanssa Elisa Shopissa 3h sitten. Olen tilannut Viasat sport -kanavat. Kauanko kestää, että kanavat näkyvät? Joudunko pitämään tv:tä päällä tilatulla kanavalla kunnes näkyy? Philips tv 32PFL3606H/12 sanoo kanavapaikalla 255 Viasat Hockey Finland: Ei oikeutta Ei aktivoitu (tilakoodi 4).
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Spaideri 6 maaliskuu 2015, 16:51

Aivan tarkkaa aikaa joka kuluu linkityksen tekemisestä siihe että laite saa valtuutuksen on hankala sanoa tarkasti. Tyypillinen vaihteluväli tälle on 15min - 3h. Tähän vaikuttaa se, että kuinka paljon valtuutuspalvelimella on ruuhkaa.Voidaan toki tarkistaa että meillä on sekä kanavakortin että linkitetyn laitteen tiedot oikein. Tämä onnistuu siten että laitat lukijan Chip- tai LinkID:n sekä kanavakortin numeron minulle yksärinä ;)(tähän sellainen varoituksen sana, että päivystelen tänään Palstaa ja yksäreitäni klo 20 saakka, seuraavan kerran modeja paikalla maanantaina)
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Aivan tarkkaa aikaa joka kuluu linkityksen tekemisestä siihe että laite saa valtuutuksen on hankala sanoa tarkasti. Tyypillinen vaihteluväli tälle on 15min - 3h. Tähän vaikuttaa se, että kuinka paljon valtuutuspalvelimella on ruuhkaa.

Voidaan toki tarkistaa että meillä on sekä kanavakortin että linkitetyn laitteen tiedot oikein. Tämä onnistuu siten että laitat lukijan Chip- tai LinkID:n sekä kanavakortin numeron minulle yksärinä ;)

(tähän sellainen varoituksen sana, että päivystelen tänään Palstaa ja yksäreitäni klo 20 saakka, seuraavan kerran modeja paikalla maanantaina)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jeps, eli tämä ratkesi yksärillä, kanavakortin tiedoissa oli pientä säätämistä