Kysymys

Maksukanavat pätkii???

  • 23 maaliskuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 1104 katselukerrat

Viimeksi kun viasat tarjosi kanavia viikonlopun verran katsoa ilmaiseksi, kanava pätki kuvan ja tekstin osalta ihan sikana.

Kyselin heiltä FB sivustolla, "että mikä mahtaa olla vikana", "vika on elisalla, ole yhteydessä heihin", tuli vastaus.

Annoin asian olla, enkä katsellut sen enempää saatika tilannut mitään maksukanavia, miksi ostaa toimimatonta tuotetta.

No nyt huomasin Bonuskanavalla pyörivän Viasatin, kokeillaan tuumasin.

Sipsit, limut ja jalat pöydälle ja eiku kahtelemaan, eikö mitä vielä samanmoinen pätkiminen kuvan ja tekstin osalta.

Ei hyvää päivää, en vieläkään osta lisäkanavia jos näin pelittää.

Kanavat oon hakenu uusiks ja tehdas asetuksiakin on kokeiltu.....

Missä siis vika Elisa?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Nelonen Pro kanavat pätkii otteluiden aikana ajoittain melko pahasti varsinkin pro 3 ylöspäin ja ei ole tullut parannusta.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Maksukanavia ei lähetetä peruskanavista poikkeavalle tekniikalle muilta kuin salauksen osalta, joten en usko että ongelma on varsinaisesti se että kyseessä ovat maksukanavat. Kanavat lähetetään tietyissä kanavanipuissa siten, että samassa nipussa olevat kanavat tulevat hyvin rinnakkaisia taajuuksia pitkin. Jos esimerkiksi yksi nippu on kokonaan pimeänä johtuu ongelma usein sillä tavalla vioittuneesta antennikaapelista ettei jokin tietty taajuus kulje kaapelia pitkin kunnolla.

  • kaikki nuo mainitsemasi kanavat, siis sekä Bonuskanava että Viasatin kanavat ovat samassa kanavanipussa, joten suosittelen kokeilemaan uunituoreen antennikaapelin vaihtamista nykyisen tilalle. Noita kanavanippuja sekä niiden sisältämiä kanavia voit tarkastella osoitteessa http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/18/

  • Pro Extra kanavien kanssa on ollut lähettävässä päässä erinäisiä haasteita, joten niistäkään ei voi oikein vetää johtopäätöstä kaikkien maksukanavien pätkimisen suhteen...
  • Osallistu keskusteluun