Vastattu

miksi elisa pitää vielä sivuillaan joululaulu sivun nimisiä sivuja yllään joulut on vietetty vuodelta 2019 ja loppiainenkin oli jo.

  • 8 January 2020
  • 7 kommenttia
  • 1938 katselukerrat

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

elisa:

miksi elisa pitää vielä sivuillaan joululaulu sivun nimisiä sivuja yllään joulut on vietetty vuodelta 2019 ja loppiainenkin oli jo 6.1.2020 ma. jpeg kuva todisteena myös.

 

linkki: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavapaikat/

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 9 January 2020, 10:19

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Vastahan sä toivoit että noi olisi tiedoissa ympäri vuoden? https://yhteiso.elisa.fi/kaapeli-tv-17/elisan-ktv-r-pistoke-asia-milloin-elisa-aikoo-laittaa-hyvissae-ajoissa-tieksi-radiosivuilleen-paikkakunnittain-jouluradiotaajuudet-kanssa-515043

 

Ja joo, eiköhän nuo tuolta oteta pois. Ei kuitenkaan mikään akuutein asia, toki hämmennystä voi aiheuttaa kun ovat näkösällä silloin kun lähetystä ei ole. Pistinkin siis palautetta eteenpäin :) 

elisa,

niin tarkoitin siten että olisivat olleet kohdassa, 

linkki: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/radiokanavat/

Nummela, Riihimäki, Lahti, Jyväskylä, Helsinki, Tampere jne olevassa. saraakkeessa alinpana valmiina jouluradio ja suluissa merkintä ( joulun aikaan) tai esimerkki: toinen ( kuunneltavissa joulun aikaan). olette te elisalla aika erikoisia noin ollen kun  se olisi merkittynä alinpaan sarakkeeseen se helpottaisi siten veksailemista, sitä ei tarvitsi poistaa olenkaan. kun se olisi paikkakunnittain joulun alla aina samat  joulutaajuudet elisan verkossa, mutta. tämäkin pitää vääntää teille rautalangasta, kun ette osaa sitten mitään. elisalla ja käsitätte kaiken aina väärin mokomat, mistäköhän sekin johtuu en tiedä.

katso paikkakuntaista listaa jne alinmmaksi sinne oln ideoinut sen jouluradion ( joulun aikaan) ja se taajuus voisi olla läpi vuosen koko ajan valmiina kaikilla paikka kunnilla, mutta ettehän te ymmärrä, niin ette, mitään elisa?, mistä mahtaa tosiaan johtua toi että kaikki pityää vääntää rautalangasta.elisalle?.

 

muut kaapelit ymmärtää tuon dna ja telia ja pitää omillaan sen läpi vuoden tuota tarkoitin mutta ettehän te ymmärrä, miksi olette noi erikoisia?

esimerkki telian kaapelista mm; näillä se on läpi vuoden merkittynä suluissa

telian kaapeli : Jouluradio (vain joulun aikaan) = 102,0

dna kaapeli : jouluradio ( vain joulun aikaan) = 100,5

ettehän te ymmärrä pistää sitä omillenne alimpaan sarakkeeseen, kun pitää kaikki mennä pohjan mutia myöten teille, selittäen ennen kuin ymmärrätte, noin tuo kyseinen asema radio sivustoilla voi olla läpi vuodsen valmiina, jos nytkään ymmärsitte elisalla yhtään mitään?. että noinhan voisitte pistää sarakkeiden alimmaksi sen jo nytkin asiakkaat tietää noin läpi vuoden ja teiltä säästyy työtä. sivujen säätämisessä se kaksi kertaa vuodessa ymmärsitkö nyt / nytkään?. elisa.

ps :ja lopeta toi viisastelu asiakkaille /asiakkaalle kun asiakas joutuu tekemään näin kovan selitys työn elisan asiakaspalvelioille.saa nähdä ymmärsittekö vieläkään.elisa.

 

→ lisäys jpeg kuvien kera teidän radio kanavistoilta vielä→ luettelona pari jpeg kuvaa liitteeksi ja jokaisen alimman kaupungin kohdalle alimmalle riville sulkuihin jouluradio ( vain joulun aikaan ).näiden sarakkeiden kunkin kaupungin alimmaksi jouluradio ( vain joulu aikaan ) ja taajuus numero mukana, läpi vuoden, esimerkki : lahti : jouluradio ( vain joulun aikaan) 99,5 MHz ja esimerkki toinen vielä pääkaupunkiseutu alimmalle riville sarakkeeseen jouluradio (vain joulun aikaan ) 104,8 MHz.

noin ne voisi olla läpi vuoden valmiina, koko ajan teiltä säästyy aikaa muuhun ja asiakkaat taas saa jo loppu vuodesta tänäkin vuonna 2020 hyvissä ajoin tietää joulu-taajuudet kun ovat samat vuodesta toiseen kaapelissa. elisa ei tainnut edellenkään ymmärtää varmaan mitä tarkoitin?.

ota teistä asiakaspalvelioista selvää.

 

 

elisa se ei ymmärrä edellenkään pointtia,

miksi?.

elisa,

 

ajatelkaa myös joulu-radion taajuuden positiivisia:) puolia, pääsette itsekin helpommalla.

 

linkki: https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/radiokanavat/ 

 

Lahden paikalle jouluradio (vain jouluna ) 99,5 MHz jne, kaupunkikohtaisesti olisivat läpi vuoden aina mukana / messissä.kun laitatte kaikkien sarakkeiden ala puolelle jouluradio ( vain jouluna ) ja sen kaupungin taajuudella johon kuten lahdessa on 99,5.

kavereillani mm: pääkaupunkiseudulla on on 104,8. jne.

asiakkaatkin pysyy paremmin kärryillä koko ajan ja laadukkaasti, se olisi elisalta laadukasta asiakas palvelua.

elisa. 

onko se noin vaikeaa ymmärtää kirjoitettua tekstiä ja sen pointtia punaista lankaa ns. ydintä?.

elisa.

elisa

 

ymmmärsitkö nyt ystävällisesti paremmin elisan valvoja Patomiäs  mitä tarkoitin?.

 

tarkoitus ei ole / ollut sinuakaan loukata anteeksi jos niin on käynyt.

 

tucaani / häme. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +3

elisa

 

ymmmärsitkö nyt ystävällisesti paremmin elisan valvoja Patomiäs  mitä tarkoitin?.

 

tarkoitus ei ole / ollut sinuakaan loukata anteeksi jos niin on käynyt.

 

tucaani / häme. 

@tucaani Jouluradiokanavien taajuudet tulevat sivuillemme näkyviin lähempänä joulua. Kiitos kuitenkin palautteestasi.

elisa ei i ota vain ideaa vastaan, jolla niin elisa kuin asiakkaat pääsee /pääsisi helpommalla läpi vuoden. kun se jouluradion taajuus on aina samat joka kapungissa lahdessakin 99,5.

 

ystävällisesti 

 

tucaani.