Kysymys

Miksi Viasat sport Finland HD ei näy kunnolla, muut kanavat näkyy normaalisti?

  • 19 syyskuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 1141 katselukerrat

Voin varmaan peruuttaa kasvien tilauksen jos ei näe kunnolla

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Moi 0405103168, ja tervetuloa palstalle!

Onko ongelma jatkuva, vai koskeeko vain tiettyjä lähetyksiä? Miten tuo ilmenee, onko kuva pikselöitynyt, pätkiikö se vai onko muunlaista ongelmaa? Milloin viimeksi huomasti ongelma? Näillä tiedoilla voimme päästä asiassa eteenpäin.

Mainitsemiesi kasvien tilauksista en kyllä pysty mitään tähän hätään sanomaan 😃
Kaikki muut kanavat toimivat normaalisti, tämä kyseinen HD kanava pikselöityy, tilaus ollut nyt viikon voimassa ja ongelma vaan jatkuu vaikka olen tehnyt kaikki mahdolliset toimenpiteet mitä voin tehdä. 

PS. Kasvini voi oikeastaan aika hyvin ????
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Ei ole kyllä yleistä ongelmaa tiedossa tuolla kanavalla. Kanavahan kuuluu sellaiseen nippuun jossa on harvinaisempia kanavia. Yleensä nipun kanavat kaikki pätkivät tai pikselöityvät jos yksi niistä tekee tätä. Tuossa nipussa on kanavat Mezzo Live HD, Viasat Explore HD, Viasat Hockey HD, Viasat Sport Finland HD. Kokeilitko viasat hockey hd:tä? Yleensähän tämäntyylinen ongelma korjaantuu antennijohdon vaihdolla suoraan. Onko sitä kokeiltu? Jos tuo kanava on ehdottoman tärkeää saada juuri HD:nä ja tuosta ei ole apua niin voidaan harkita sitä irtisanomista. 255 paikaltahan näkyy normaali laadulla sitten.
  • Osallistu keskusteluun