Kysymys

Millainen tallentava digiboxi?

  • 4 elokuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 1396 katselukerrat

Moi. Nyt olisi aika hommata ensimmäinen tallentava digiboxi kaapeliverkkoon (ei Elisa Viihde käyttöön) ja olisin kysellyt että mitkä ovat tämän hetken vaatimukset? Maksukanavia pitäisi saada nauhoitettua. Onko se korttilinkitys hd kanavien juttu vai yleensä tallentavien boxien juttu.. entä millainen kortinlukija on paras? Toimiiko sellainen boxi missä on suoraan kortti paikka vai pitääkö olla sellainen missä on lukija erikseen.. Ilmeisesti laitteen pitää olla Cable Ready muuten ei onnistu.. Ei siis tarvitse mitään merkkiä/mallia suositella!!

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tulevaisuutta silmälläpitäen kannattaa hankkia sellainen digiboksi, joka on yhteensopiva HD -kanavien kanssa. Eli Cable Ready HD / Cable HD Ready -merkintä kun löytyy, niin hyvä. Jos digiboksissa on integroitu (CI+) moduuli maksukortille, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin hankkia sopiva maksukortti ja ilmoittaa ko. palveluntarjoajalle digiboksisi ja korttisi linkitysnumerot.

Maksukortin kanssa kannattaa muistaa se, että kortin aktivoituminen saattaa kestää muutamasta kymmenestä minuutista useampaan tuntiin. Eli kortti digiboksiin, digiboksi päälle ja odottelemaan. Kun kortti on aktivoitunut, uusi kanavahaku ja maksukanavat alkavat näkymään.
Sellainen boxi minulla oli mielessä missä on kortinlukija kiinteänä (ei sitä CI+ moduulia) ja on myös Cable Ready HD. Kortti minulla jo onkin sekä maksukanavat. Kaippa se kortti käy suoraan eikä sitä tartte vaihtaa.. mutta sen aika näyttää.

Osallistu keskusteluun