Kysymys

Missä on uusi modeemi joka luvattiin kirjeessä toimittaa eikä myymäläkään tiedä mitään asiasta?

 • 13 toukokuu 2015
 • 3 kommenttia
 • 1319 katselukerrat

  Onko muut saanut kirjettä jossa luvataan lähettää uusi modeemi maksutta postiin ettei tarvi tehdä mitään muuta kun ilmoituksen saatuani hakea paketti postista ja liittää uusi modeemi käyttöön kun vanhan toiminta loppuu ja ilmaiseksi vauhdin vaan luvattiin kovenevan siis nopeuden nyt on kulunut viikkoja eikä mitään ole tapahtunu ei ilmoitusta ei pakettia näy ei kuulu.

:smileyhuh::smileyhuh:

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle
 • !

  Yleensä vastaavanlainen kirje toimitetaan kohteisiin, joissa asiakkaalla on käytössään Elisa Viihde, ja laajakaistatekniikka on päivitetty mahdollistamaan nopeammat yhteydet. Modeemi tosiaan toimitetaan automaattisesti, eikä se vaadi asiakkaalta toimenpiteitä. Laitatko minulle vielä yksityisviestillä sen osoitteen, jossa laajakaista on käytössä. Tarkastetaan, että joko modeemi on tulossa, vai mistä on kyse 🙂 Tuliko kirje samaan osoitteeseen, jossa käytät nettiä?
 • Kyllä minulla on viihde ja kirje toimitettiin samaan osoitteeseen jossa on nettini ja viihteeni. Yksityis viestiä en kykene (osaa) laittamaan , ja muutenkin olen arka luovuttamaan tietojani. Kiitos kuitenkin!
  Tässä suora linkki yksityisviestille:

  http://yhteiso.elisa.fi/t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/86103

  Täällä lisää tietoa yksityisviestistä:

  https:///t5/help/faqpage/faq-category-id/pm#pm

  Osallistu keskusteluun