Vastattu

Mistähän Elisan sivuilta saa tiedon mitkä maksukanavat näkyvät tässä kuussa ilmaiseksi?

 • 12 lokakuu 2015
 • 3 kommenttia
 • 1137 katselukerrat

Syyskuussa näkyivät Viasatin kolme HD- kanavaa. Kuu on nyt vaihtunut. En löydä Elisan sivuilta mitään kuukausittaista listausta asiasta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 12 lokakuu 2015, 17:22

 • ? Vilkaiseppa tuosta: https://elisa.fi/kaapeli-tv/  Siinä etusivulla mainitaan tuo bonuskanava, esim. nyt Nelonen Prime.
 • Katso alkuperäinen viesti

  3 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Vilkaiseppa tuosta: https://elisa.fi/kaapeli-tv/

  Siinä etusivulla mainitaan tuo bonuskanava, esim. nyt Nelonen Prime.
 • Käyttäjätaso 3
  Eipä ole tuosta bonus-kanavasta ollut paljoa hyötyä, kun sitä ei voi tallentaa eikä ohjelmatietojakaan näy kai missään. Tai saattavat ne näkyä TV:n EPG:ssä, jos TV:ssä siirtyy ko. oikealle kaapelikanavalle, vaikkei kuvaa siis näy, mutta kanavalla käyminen tarvitaan EPG:n lataamiseen... Eli varsin hankalaa. Eipä ole siis tullut hyödynnettyä.

  Nuo Viasatin 4 (ainakin minulla) HD kanavaa oli varmaankin jokin vahinko, koska minäkin näin ne, mutta en ole nähnyt asian tiimoilta mitään ilmoitusta, paitsi että ne olivat kai joskus elo/syyskuussa yhden viikonlopun vapaassa katselussa kaapeli-TV:ssä. Eli unohtuivat varmaankin vapaasti katseltaviksi, koska näin ne TV:stäni jo ennen viihde-pakettia. Sitten eräänä päivänä ne vain katosivat, mutta noiden kanavanumerot näkyvät edelleen kanavalistassa (vaikkei siis muita vastaavia kaapelikanavanumeroita näykään, saattavat siis kadota, jos viritän boksin kanavat uudelleen).
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  Yllättäen niinkin vaikeasta osoittesta, kuin

  http://www.bonuskanava.fi/

  näkee ohjelmat

  Osallistu keskusteluun