Vastattu

MTV Total Sport rinnakkaiskortille

 • 31 tammikuu 2016
 • 5 kommenttia
 • 669 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Äidilläni on Elisan kaapelissa kanavakortilla tilattuna Maikkarin Total Sport. Olisin ottanut itselleni tuosta rinnakkaiskortin, mutta mistään ei oikein löydy selkeää tietoa/ohjetta tästä. Äitini (ei-ikäloppu ja 'ihan ok' atk-taidoiltaan oleva äitini) oli jo tunnin viettänyt OmaElisassa tätä koettaen selvittää, mutta tuloksena ainoastaan OmaElisan ja -Saunalahden sivujen kiroaminen alimpaan *****iin kärsivällisyyden loppuessa. IMO; sivuissa on kyllä vielä todella paljon parannettavaa selkeydessä ja tietojen haussa!

Onko siis niin, ettei Total Sport-pakettia saa rinnakkaiskortille? Muilla operaattoreilla se tuntuu kyllä olevan mahdollista, joten outoahan se olisi, jollei sitten Elisallakin.. Varsinkin kun nyt ei voida vedota tuossa mihinkään super-halpaan paketin hintaankaan.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 3 helmikuu 2016, 09:36

 • ? Kyllä, miksi näin on tehty, en osaa sanoa, mutta hinnoittelu on tuo.
 • Katso alkuperäinen viesti

  5 kommenttia

  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +2
  https://elisa.fi/kaapeli-tv/hinnasto/

  Tuon mukaan Total Sportille ei saa rinnakkaiskorttia, ainoastaan "täydelle" Totalille.

  MTV Total29,95 €/kk
  MTV Total rinnakkaiskortille
  Huom! Vaatii MTV Total -tilauksen.
  9,95 €/kk
  MTV Total Sport24,95 €/kk
  Noiden lisäksi:

  Rinnakkaiskortti
  Huom! Rinnakkaiskortille aktivoitavat kanavapaketit veloitetaan erikseen hinnaston mukaisesti.
  21 €/v
  P.S. laitoin Googleen hakusanoiksi "elisa kaapeli rinnakkaiskortti"... 🙂
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  jortsu67 kirjoitti:
  https://elisa.fi/kaapeli-tv/hinnasto/

  Tuon mukaan Total Sportille ei saa rinnakkaiskorttia, ainoastaan "täydelle" Totalille.

  Tuon samaisen hinnaston itsekin kahlasin läpi, ja päädyin samaan lopputulokseenkin. Enemmänkin ihmettelin sitä, että jos käy läpi niitä muitakin 20 ensimmäistä Google-haun tulosta, niin törmää Total Sportin-rinnakkaiskorttiin (lähes) kaikilla muilla operaattoreilla.

  Muilla operaattoreilla oli myös rinnakkaiskortille mahdollista ottaa huomattavasti suurempi osa tarjollaolevista maksukanavista ja -paketeista. Jos tuota Elisan sivua tulkitsee kuten sinä (ja minä), niin Elisalla ei rinnakkaiskorttia saisi kuin 2-3 paketille. Se kuulostaa jo lähes uskomattomalta. Siksi toivoinkin, että täältä saisin joltain vahvistuksen vielä tuolle asialle.

  P.S. Minä, jos kuka, en ikinä kirjoittaisi tänne yhtäkään aloitusta etsimättä itse vastausta ensin Googlesta + muista vastaavista ;)

  EDIT: Vai olisiko tuo Elisan sivun hinnasto tulkittavissa sittenkin niin, että saat kyllä rinnakkaiskortin Total Sportillekin, mutta maksat siitä sitten tuon 24,95e/kk? Niin tai näin, niin nuo sivut on kyllä hyvin sekavat. Paljon, paljon vielä petrattavaa Elisalla tuolla saralla!
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Tähän kaipailisin yhä Elisan puolelta vastausta.

  Onko siis niin, ettei rinnakkaiskortille saa Total Sportia, vai onko niin, että sen kyllä saa, mutta se maksaa täyden hinnan? Tällöinhän ainoa halvennus tuossa rinnakkaiskortin ottamisessa (vrt. pääkortti) Total Sportilla olisi korttimaksussa..
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Kyllä, miksi näin on tehty, en osaa sanoa, mutta hinnoittelu on tuo.
 • Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  eBin kirjoitti:
  @Piampi Kyllä, miksi näin on tehty, en osaa sanoa, mutta hinnoittelu on tuo.

  Oletan tämän kyllä-vastauksen olleen tuolle jälkimmäiselle esittämistäni vaihtoehdoista tarkoitettu. Total Sportin siis saa rinnakkaiskortille, mutta se maksaa täyden hinnan.

  Jos näin on, niin hinnoittelun syy lienee siinä, että jengi saadaan ennemmin ottamaan täysi MTV Total-paketti. Rinnakkaiskortin kanssa se tulisi silloin 15e/kk halvemmaksikin, kuin pelkkä urheilupaketti.

  Osallistu keskusteluun