Vastattu

MTV total Sport1 HD

 • 6 lokakuu 2015
 • 34 kommenttia
 • 2928 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

34 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Risto63 kirjoitti:

Ai niin, jäi tuosta edellisestä viestistä pois se, että tuo kuvan häviäminen oli tallennettua ohjelmaa katsellessa.

Eli viikonloppuna ja alkuviikosta livenä kaikki toimi normaalisti, mutta kun tallensit ohjelman, tietoihin tuli heti virhemerkki ja kun tallennuksen päätyttyä katsoit ohjelmaa, ääni kuului mutta kuvaa ei ollut.

Tällä hetkellä on vain musta ruutu, mutta signaalimittari näyttää samoja arvoja kuin muillekin HD-kanaville, jotka näkyvät ja tallentuvat täysin normaalisti. 


Tallensitko siis Viihteen digiboxilla vai kanavakortin kautta jollakin muulla boksilla? Auttaisiko antennikaapelin vaihtaminen?
iltsinen kirjoitti
Tallensitko siis Viihteen digiboxilla vai kanavakortin kautta jollakin muulla boksilla? Auttaisiko antennikaapelin vaihtaminen?

Siis mistä lähtien Viihteen digiboksilla on voinut tallentaa noita maksukanavia? Aina kun olen asiaa myyntipisteestä kysynyt, on sanottu, että tekijänoikeudellisistä syistä se ei ole mahdollista. Jos se varmasti toimii, lopetan kortin ensitilassa ja siirrän ohjelmat Viihteen puolelle tallennettaviksi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Viihteessä ei vieläkään voi maksukanavia tallentaa, mutta sinne on tuotu pieni kiertotie samaan asiaan. Osalle maksukanavia on olemassa arkisto digiboksin valikossa. Sinne tallentuu viikon ajalta kaikki kanavan ohjelma ja niitä voi sen viikon katsoa tallennuksina jälkikäteen. Total paketista on isoimmat kanavat arkistossa mukana.
 • Nyt (itse asiassa viime vuonna :p) on vaihdettu antennikaapeliksi Monster Audion huippukaapeli...  ja mitään eroa ei ole tullut. Kaikki muut HD-kanavat näkyvät niin kuin ennenkin, antennisignaalin taso ja laatu on Topfieldin mukaan samat kuin ennenkin. No jospa tuon maikkarin jättäisi pois kokonaan, ei tuota Valioliigaa viitsi SD-tasoisena katsoa ja eipä sieltä kauheasti muuta katsottavaa välttämättä tulekaan. Ja ensi syksynä ei sitäkään...
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Risto63 kirjoitti:
  Nyt (itse asiassa viime vuonna :p) on vaihdettu antennikaapeliksi Monster Audion huippukaapeli...  ja mitään eroa ei ole tullut. Kaikki muut HD-kanavat näkyvät niin kuin ennenkin, antennisignaalin taso ja laatu on Topfieldin mukaan samat kuin ennenkin. No jospa tuon maikkarin jättäisi pois kokonaan, ei tuota Valioliigaa viitsi SD-tasoisena katsoa ja eipä sieltä kauheasti muuta katsottavaa välttämättä tulekaan. Ja ensi syksynä ei sitäkään...

  Saattaisipa sitten olla antennirasiasta homma kiinni ?

  Tuossa samaisessa 122 MHz muxissa on myös esim. kanavat fanseat #3 ja fanseat #4, näkyvätkö nekään ?

  Mitä pienempi taajuus, sitä todennäköisemmin on ongelmia, jos antennirasia ei ihan uunituore ole.
  Fanseat #3 näyttää seuraavaksi tulevan 06.01. 18:15 Korisliiga: Vilpas-Kouvot jne ja

  Fanseat #4 näyttää seuraavaksi samana päivänä BC Nokia-Seagulls eli ne kyllä näkyvät...

  Ja signaali näyttää kaikissa kolmessa kanavassa ( kanavapaikat 224, 363 & 364) olevan identtinen...
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +3
  Risto63 kirjoitti:
  Fanseat #3 näyttää seuraavaksi tulevan 06.01. 18:15 Korisliiga: Vilpas-Kouvot jne ja

  Fanseat #4 näyttää seuraavaksi samana päivänä BC Nokia-Seagulls eli ne kyllä näkyvät...

  Jahas, no ei sitten voi "syyttää" antennirasiaa. Kiitos kokeilemisesta.

  Oiskohan sitten tuon Sport 1 HD:n linkityksessä jokin parametri pielessä, jokos sen joku on tarkistanut ? (minä en osaa niitä tarkistella, mutta nuo Palstatiimiläiset kyllä).
  Eipä näy mitään vieläkään...
  Laitanpa nyt tähän ongelmaan vastauksen, kun eksyin tänne pitkästä aikaa. Kun Elisalta soiteltiin liittymänuusimisasioissa, kysäisin samalla tuosta ongelmasta. Tekniikan puolelta kaveri soitti ja käski palauttaa boksiin TEHDASASETUKSET ja kun sen tein, alkoi kanava näkyä. Tosin samalla siirtyi aika moni kanava uudelle kanavapaikalle ja myös kaikki suunnitellut tallennukset hävisivät, eli vähän aikaa piti jumpata, kun teki tallennukset uusiksi ja opetteli uudet kanavapaikat... 😃

  Osallistu keskusteluun