Vastattu

National Geographic HD lakkasi näkymästä Jyväskylässä

  • 23 maaliskuu 2017
  • 7 kommenttia
  • 923 katselukerrat

Kun NatGeo aukesi maksuttomana Jyväskylässäkin niinkuin muuallakin 1.3., myös HD-versio näkyi täällä Oksalankuja 1:ssä ilman kortteja tai moduuleita. Yhtäkkiä noin viikko sitten kanava rupesi vaatimaan moduulia. En kuitenkaan yhden kanavan takia halua sitä hankkia. Oliko moduuliton aika vain kokeilu, jolla koetettiin saada HD-versio myytyä sitä mieluummin katseleville, joilla ei Elisa Viihdettä ole?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ninjatar 24 maaliskuu 2017, 15:14

HD -kanavat kaapelitv -verkossa vaativat aina kanavakortin, HD -digiboksin ja korttilinkityksen. Eli jos näitä ei ole, voi National Geographic Channelia katsella kanavapaikalta 20, SD -laadulla. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Niin piti vielä lisätä, että kaverilla näkyy myös HD ja hän asuu Vaajakoskella 3 km:n päässä. Talossaan on sama Elisan kaapeli-tv kuin minullakin.
Käyttäjätaso 7
Niin huonoa ohjelmaa, että sensuuri iski?

Sorry, oli pakko. Mutta kun kanava näyttää päivästä toiseen jotain "typeriä videoita"...
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Miltä kanavapaikalta National Geographic Channel HD näkyi?

SD -laatuinen kanava kuuluu Elisan kaapelitv:n peruskanaviin, HD -laatuisen kanavan saa käyttöön ilmaiseksi Elisan kaapelikortin tai Elisa Viihteen -sopimuksen yhteydessä 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ollut minulla vähän aikaa kanssa Hyvinkäällä elisan ktv:ssä Viihde asiakkaana (valokuitu kerrostalo) kadoksissa HD kanava 303. SD ja iptv HD näkyvät normaalisti.

Boksina N7700 ja siis HD kanava näkyi jonkin aikaa, mutta nyt siis pari päivää ei koko kanavaa boksi löydä, eli joko kadonnut kokonaan taikka boksi näkee salattuna ja ei näytä siksi ollenkaan...

Yritin tästä aiemmin toisessa ketjussa kysellä laihoin tuloksin, mutta pitäisi siis yllä olevan vastauksen perusteella näkyä. Joten teen alkuviikosta vikailmoituksen jollei ala näkymään. Kiirettä ei ole ollut koska iptv kanava näkynyt.
Miltä kanavapaikalta National Geographic Channel HD näkyi?

SD -laatuinen kanava kuuluu Elisan kaapelitv:n peruskanaviin, HD -laatuisen kanavan saa käyttöön ilmaiseksi Elisan kaapelikortin tai Elisa Viihteen -sopimuksen yhteydessä :)


Kanava on vieläkin 303, vain kortilla nähtävissä. En itse asiassa muista, milloin tarkalleen se lakkasi näkymästä, saattoi olla kolmekin viikkoa sitten.
Toki Elisa Viihteessä on tämä HDnä, mutta koska olen luopumassa Viihteestä jossain vaiheessa, ajattelin alunperin kysyä, mikä kanavan kohtalo on. NatGeo on ollut muutenkin suurinpiirtein ainoa kanava, jota olen Viihteestä katsellut. Toisaalta, ei sen SD-laatu nyt niin kuraa ole, ettei sitä katsomaan pystyisi peruskaapelipuolelta.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
HD -kanavat kaapelitv -verkossa vaativat aina kanavakortin, HD -digiboksin ja korttilinkityksen. Eli jos näitä ei ole, voi National Geographic Channelia katsella kanavapaikalta 20, SD -laadulla. 🙂
Kysymykseni ei varsinaisesti liity tähän, mutta en ole kanava haulla millään läytänyt National Geograbhic kanavaa näkyviin, mistä se vois johtua?

Osallistu keskusteluun