National Geographic pikselöityy

  • 4 maaliskuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 506 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Nat Geo on toiminut ennen oinein hyvin, mutta kuun vaihteen muutoksen jälkeen kuva pikselöityy ja ääni pätkii. Kanavan voimakkuus on 60% mutta laatu vain 52-58%! Ei tuota voi edes katsoa... Muilla kanavilla ei ole ongelmia. Toiseen ketjuun laitoinki jo nettiliittymän ongelmista. Tiedä vaikka olisi sama syy.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Jos sulla on kaapelimodeemiyhteys niin voi hyvinkin olla jotain signaaliongelmaa sitten, mikä aiheuttaa häiriöitä kumpaankin. NatGeon uusi kanavapaikka kaapelitv:ssä on 20. Jos et ole vielä verkkomuutoksien jälkeen palautellut laitteillesi tehdasasetuksia niin sen suosittelen ensiapuna tekemään. Eli telkkarillesi/digiboksillesi tehdasasetusten palautus+kanavien hakeminen uudelleen ja modeemin voisi myös kokeilla resetoida painamalla laitteen takaa pientä reset-koloa terävällä esineellä n. 10 sekuntia. 🙂
Käyttäjätaso 1
Nähtävästi ongelmaa on jossain kytkennässä, koska kun rupesin vääntämään ja painamaan haaroitinta, joka kyllä oli hyvin paikallaan, niin signaalin laatu parani siinä määrin, että kuva ei ainakaan tällä hetkellä pikselöidy.

Osallistu keskusteluun