Vastattu

Netgem-boxiin uusin firmware & kaukosäädin ongelma

 • 23 tammikuu 2015
 • 7 kommenttia
 • 1924 katselukerrat

Hei, minulla on ollut Elisaviihde pari kuukautta. Alussa boksin tiedoissa oli ohjelmistoversio. 6.0.05-63 (7.10.2014), mutta kun kaukosäädinongelmien takia resetoin boksin, on se nyt 6.0.05-102 .(29.4.2014).

Käyttäessäni tekstitv:tä, boksi sammuilee välillä itsekseen ja käynnistyy vasta parin minuutin kuluttua. Lisäksi tekstitv:n alasivut eivät ole kertaakaan toimineet.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 27 tammikuu 2015, 11:43

 • Tuo teksti TV:n alasivujen toimimattomuus on tiedossa. Mahdollisesti tulevissa päivityksissä korjataan :)  Tuo digiboksin sammuilu kuulostaa omituiselta. Sammuuko se ainoastaan kun käytät teksti TV:tä? Olitko kokeillut palauttaa tehdasasetuksia uudestaan digiboksille, sekä modeemille? 🙂
 • Katso alkuperäinen viesti

  Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

  Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
  Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

  HAE KESKUSTELUISTA

  7 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Tuo teksti TV:n alasivujen toimimattomuus on tiedossa. Mahdollisesti tulevissa päivityksissä korjataan :)

  Tuo digiboksin sammuilu kuulostaa omituiselta. Sammuuko se ainoastaan kun käytät teksti TV:tä? Olitko kokeillut palauttaa tehdasasetuksia uudestaan digiboksille, sekä modeemille? 🙂
 • Kummatkin olen resetoinut monta kertaa. Netgem sammuu useimmiten poistuessa tekstitv:stä tai vaihtaessa sivua. Lisäksi tuo valikon alareunassa alasivujen ohjailu ei ole toiminut. Mikä tämän boksin uusin päivitys on?
  Uusi piirre taas Netgemissä. Varoittamatta sammutti itsensä kesken katselua. Tosin tässä VVO:n talossa, Hervannassa, Teekkarinkadulla kiistelin kaikkitietävän  Soneran kanssa viimeisen 5 vuoden ajan, Netti ja ethernet-kanavat jähmettyi aina kun talon huippuimuri-> on/off.

  Lopputulos: En riskeeraa yhtään tilaamalla teiltä maksukanavia. Ne eivät kuitenkaan toimi. VVO antoi taannoin  palautetta etteivät satsaa tälläerää parempiin yhteyksiin. Tässä 1970-luvun talossa kapasiteetti ei kuulemma oikein riitä.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Kuinka usein tuota sammumista tulee? Oletko käyttänyt laitetetta ennen kuin sammuu, vai olisiko kyseessä virransäästötilaan meneminen?
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • Jos ongelma jatkuu, laitahan meikäläiselle vaikka yksityisviestillä lisätietoja 🙂
 • Resetoituani sekä Netgemin ja Xyxel-modeemiin, ei ongelmaa enää ole. Ilmeisesti Xyxelin uusi firmware toi helpotuksen. Jos sasiitte vielä Netgemiin päivityksen, jossa tekstitv:n alasivut toimisivat alareunassa olevilla nuolilla. Seuraan herättyäni tekstitv:tä ja ärsyttää sivujen ollessa esim. 10kpl, johon ei voi vaikuttaa. Soneralla totuin niiden systeemiin, jossa kaikki peruskanavatkin tuli netistä IPTV-tyyliin. Tekstitv latautui valmiiksi riippumatta kanavasta jossa olit.

  Tosin kanavat pysähteli vähän väliä talon huippuimurin mennessä päälle/päältä pois.
  Ethernet portit eivät vilkuta aina keltaista valoa (minulla 100Mb). Epätasaisesti näyttää välkkyvän Netgemin ollessa kytkettynä. Toisinaan valo palaa tasaisesti., välillä pimeänä  Voiko se noin vaihdella, vaikka laite on päällä?