Ohjelmaopas ja Netflix

  • 15 June 2017
  • 6 kommenttia
  • 488 katselukerrat

Ohjelmaopas katosi eilen. Samassa yhteydessä Netflix lakkasi toimimasta. Yrittäessäni kirjautua Netflixiin ilmoittaa tarkistavansa sovellusta. Tarkistaminen ei lopuu vaan jatkuu ja jatkuu.
Mistähän oikein on kyse.? Muutoin Viihde toimii normaalisti.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hei Artsi3! Ikävä kuulla ongelmista Viihteen kanssa 😞 Oletko koittanut vielä tuulettaa virtajohtoa? Eli ensimmäisenä kannattaa tuossa kohtaa koittaa, että ottaa digiboksin virtajohdon irti ja antaa olla hetken jonka jälkeen kytkee sen takaisin. Mikäli tämä ei auta, suosittelen alustamaan boksin sisäisen muistin jonka perään vielä tehdasasetusten palautus. Molemmat nuo voit tehdä kun menet Menu > Asetukset > Asetukset > Lisäasetukset. Tallenteesi ynnä muut säilyvät meidän palvelinten päässä, eli niistä ei huolta. Ainoastaan suosikkikanavalista sekä Netflixin kirjautumistiedot poistuvat.
Kaikki nuo temput olen jo tehnyt. Yrittäessäni alustaa muistia mitään ei tapahdu kuten ei myöskään yrittäessäni tehdasasetusten palautusta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mikäli valikon kautta ei pääse tehdasasetusten palautusta tekemään, voit tehdä sen myös digiboksin virtanapista. Nappia tarvitsee painaa 5x nopealla tahdilla, jonka jälkeen boksilla menee minuutti pari käynnistyä uudelleen. Tämän jälkeen seuraa näytöllä näkyviä ohjeita ja kun palautus on valmis, käy vielä alustamassa tuo sisäinen muisti valikon kautta.
Unohdin mainita, että tuotakin olen yrittänyt. Sisäistä muistia tarkistaessa pyytää odottamaan, ilmoittaen, että kovalevyä tarkistetaan virheiden varalta. Tähän tyssää, mitään ei edelleenkään tapahdu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Laitatko meille yksärillä katuosoitteesi ja nimesi, niin voimme tarkistella tilannetta vähän tarkemmin. Varmuuden vuoksi kannattaa vielä reititinkin resetoida jonka jälkeen boksin virtajohdolle pieni tuuletus, tällä saadaan varmistettua vielä ettei reititin ole syypää ongelmiin.
Reititinkin on resetoitu. Mielestäni kaikki "perustemput" olen tehnyt, jopa useampaan kertaan.