Puhelintyttöpalvelu ei auta

  • 1 elokuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 531 katselukerrat

Meni Tampereella kerrostalossa kuuden jälkeen TV ja radio pimeiksi. Elisan puhelintyttö yhdisti johonkin musiikkijonoon. Ei edes kysynyt millaisesta genrestä tykään, meinaan musiikista. Toiston laadusta puhumattakaan. Ei tullut vastausta säädyllisessä ajassa, soitin uudelleen. Puhelintyttöpalvelu oli suljettu 19:00. Yritin Elisan nettisivuilta. Toivotonta tuo digitalisaatio ja toivottomia sen toteuttajat. Ainakaan nettisivuissa ei ole mitään järkeä. Ota modemista sähköt hetkeksi? Antenniliitynnässä nuo telkkari ja radio ovat kytkettyinä. Laajakaista modeemin boottauksenko pitäisi auttaa. Kurssille koko porukka. Entäs jos ratapihalla kaatuisi kloorivaunu, mistä tulisvat varoitukset. Ehdota, että lankapuhelin, antenni tv ja palvelut takaisin. Kyllä homma pelaisi.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Jos kyseessä on antenniverkko, ei vian korjaus taida kuulua Elisalle. Elisa ei tietääkseni ylläpidä antenniverkkoa missään, kaapeli-tv -verkkoa kylläkin joillain alueilla.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Mikäli soittaa sen klo 19 jälkeen ettei ole niitä ensinmäisen asteen vastaajia vastassa ja se perussopimuspuolen asiakaspalvelu on kiinni, kannattaa kuunnella se tiedote läpi niin pääsee sinne häiriöilmoituksiin.

"Vastaanotamme häiriöilmoituksia, PUK-kyselyitä ja ilmoituksia kadonneista laitteista Ma-Su 24 h.

Puh. 010 190 262 (mpm/pvm)"