Vastattu

TTV:n verkkokauppa ei toimi

  • 17 elokuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 955 katselukerrat

Haluaisin tilata kanavapaketin, mutta TTV:n verkkokauppa ei toimi. Jos painan Tilaa-painiketta, mitään ei tapahdu. Jos valitsen osion "Muokkaa Elisa kanavapakettiasi" saan virheilmoituksen "Server Error in '/' Application". Mikä neuvoksi?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sari S 18 elokuu 2019, 14:03

TTV:n verkkosivu toimii taas ja kanavapaketin tilaus onnistui. Kiitokset kommentoijille.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Tervetuloa OmaYhteisöön @Sari S.
Kaapeli-tv:n kanavapaketit tilataan nykyisin https://elisaviihde.fi sivuston kautta.
Kiitos vastauksesta JV0600. Tilaaminen onnistuu linkkaamasi sivuston kautta, jos käytössä on Elisa Viihde tai haluaa tilata Elisa Viihteen, mutta minulla ei ole Elisa Viihdettä enkä sitä halua. Ei kai se ole muuttunut pakolliseksi?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ohjeet tilaamiseen löytyy täältä:
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/kaapeli-tv/ohje/kanavien-hallinnointi/
Kiitos sinullekin, Dj_God, kun yrität auttaa! En kuitenkaan onnistu tilaamaan haluamaani kanavapakettia yksinään (Tilaa-painike näkyy harmaana), vaan minun pitäisi ilmeisesti ensin tilata Elisa Viihde (vain sen Tilaa-painike näkyy aktiivisena).

Linkkaamallasi sivulla on edelleen tämä ohje: "Pirkanmaalla vanhojen TTV:n kanavakorttien kanavapakettien tilaus ja muutokset onnistuvat TTV:n verkkokaupasta." Asun Pirkanmaalla ja minulla on kyseinen vanha TTV:n kanavakortti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tuosta kannattaa olla yhteydessä Elisan asiakaspalveluun. Voi olla, että sivustolla on jotain häikkää, minkä takia tilaaminen ei onnistu.

Täällä OmaYhteisössä sinun kannattaisi tallentaa asiakasnumerosi omaan profiiliisi. Tämä onnistuu klikkaamalla omaa nimimerkkiä sivun oikeasta yläkulmasta ja valitsemalla "Asetukset". Asiakasnumeron avulla myös @OmaYhteisö-tiimi pystyy jeesaamaan paremmin.
TTV:n verkkosivu toimii taas ja kanavapaketin tilaus onnistui. Kiitokset kommentoijille.

Osallistu keskusteluun