Vastattu

Tv kanavat ei näy mutta tallenteet näkyy?!

  • 28 maaliskuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 680 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
En ymmärrä. Aamulla kaikki toimi normaalisti ja iltapäivällä tv kanavat eivät enää näkyneet. Tallenteet kyllä toimii, voin katsoa niitä, mutta mikään tv kanava ei elisa viihteessä näy. Tarkistin kaikki johdot ja antennijohdon, ei auttanut, tein kaapelikanavahaun, ei löytänyt yhtäkään kanavaa, tein tehdasasetusten palautuksen, ei siinäkään löytänyt kanavia, ja tein vielä antennikanavahaunkin vaikka tiedän ettei tämä ole antennitalous, joten eipä löytänyt kanavia silläkään. Yritin myös soittaa oma guruun, mutta eihän siellä kukaan pääsiäisenä vastannut. Nyt vain suututtaa kun mikään kanava ei näy, aina tulee teksti "kanavaa ei pystytä näyttämään" 😞
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Nobaliini 29 maaliskuu 2016, 12:39

Ostin tänään uudeen pitkän antennijohdon kahden lyhyen sijaan ja nyt kanavat taas näkyy!

Ihme että ne kaks lyhyttä vaan yhtäkkiä lakkas toimimasta kun puol vuotta toimi moitteettomasti 😃 Kiitos mikalin!
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Boksi rikki, tai antennisignaalissa jotain hämminkiä. Kokeile toisessa rasiassa ja toisella antennikaapelilla, haaroittimet pois välistä. Näkyykö kanavat ihan normaalisti jollain muulla laitteella? Äläkä sille rahastusgurulle ainakaan soita.
Käyttäjätaso 1
On vaan yks tv antenni kohta seinässä ettei voi vaihtaa. Mut voiko boxi olla rikki kun tallenteet kuitenkin näkyy? Kokeilin vielä kerran kaapelikanavahakua muttei auttanut. Voiskohan taloyhtiön kaapelissa olla jotain häikkää.. Mulla on kaks antennijohtoa peräkkäin seinästä elisa viihteeseen koska matka tvlle on pitkä, niin vaihdoin nyt toisen ja tein taas kanavahaun, muttei edelleenkään löytänyt kanavia. Toista antennijohtoa en voi vaihtaa koska ei ole tarpeeksi pitkää tilalle. En tiedä kannattaako mennä ostamaan jos vika olisikin jossain muualla. :?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Voihan siitä boxista viritin mennä. Tallenteet tulevat netin kautta. Taloyhtiön laitetilassa oleva talovahvistin se näihin yleensä on syypää, mutta asentajan käynnistä tulee sinulle lasku, mikäli vika on omissa kytkennöissäsi, esim liikaa piuhaa.
Raahaa suosiolla testiin se boksi sinne rasian viereen ja laita sillä omalla ~1.5m piuhalla kiinni.
Jokainen liitos tuo lisää vaimennusta, joten pääsääntöisesti yksi pitkä piuha on parempi kuin kaksi lyhyttä.
Käyttäjätaso 1
Ostin tänään uudeen pitkän antennijohdon kahden lyhyen sijaan ja nyt kanavat taas näkyy!

Ihme että ne kaks lyhyttä vaan yhtäkkiä lakkas toimimasta kun puol vuotta toimi moitteettomasti 😃 Kiitos mikalin!

Osallistu keskusteluun