TV5Monde

  • 3 heinäkuu 2018
  • 4 kommenttia
  • 952 katselukerrat

Olen siitä lähtien kun olin pakoitettu siirtymään DNA:lta Elisalle (tähän taloon ei tule DNA:n kaapelia) . siis kohat kahden vuoden aja koettanut saada selvää, voiko TV5Monden filmeihin ja muihinkin lähetyksiin, saada edes ranskankielistä teksiä, jolloin ohjelmien seuraaminen olisi helpompaa. Tai filmeihin englanninkieliset teksit, Vaan ei onnistu millään vippaskonstilla. Onko elisan kaapeli niin paljon vähäkuituisempi kuin DNA:n, että tila teksteille ei ole.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Operaattorin kuidulla ei ole vaikutusta lähetyksen teksityksiin. Oliko siellä käytössä kanavakortti tai mahdollisesti Viihteen digiboksi?
Meillä on langataton yhteys digiboxiin.
Meillä on langataton yhteys digiboxiin.

Oletetaan tämän kommentin perusteella, että käytössä on Elisa Viihde.

Kun menet sinne TV5 Monde -kanavalle ja painat kaukosäätimen OK-näppäintä, niin ilmestyykö ruudun oikeaan alanurkkaan sellainen hammasratas-symboli ? Jos menet sen kohdalle ja painat OK-näppäintä, mitä vaihtoehtoja sinulle tarjotaan ?
Kiitos neuvosta, auttoi heti. Kumma juttu kun kesti lähes 2 vuotta, ennen kuin sain oikean neuvon vaikka olen sitä useaan otteeseen kysellyt Elisan sivuilla. Loppu hyvin, kaikki hyvin, kiitos kaima! Olen oikeesti myös Sakari.

Osallistu keskusteluun