Vastattu

Valinnaisten kanavien vaihtaminen ei toimi...

  • 17 kesäkuu 2018
  • 8 kommenttia
  • 1497 katselukerrat

Olen yrittänyt vaihtaa Elisa S(kanavakortti) kanavapakettiin kuuluvia valinnaisia kanavia mutta eipähän tuo ole vielä kertaakaan onnistunut kun aina tulee virhettä... ja yritä myöhemmin uudelleen.. Hienosti on kyllä uudistusta mainostettu että miten voit tehdä sitä ja tätä mutta kertaakaan tämä uusi homma ei ole toiminut ilman että olisi pitänyt olla aspaan yhteydessä, ei taida kyllä nyt kovinkaan vahvasti mennä vai miten??
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi El_Sam 20 kesäkuu 2018, 13:11

Laittaisitko meille asiakastietosi messengerin puolella täältä: http://m.me/elisasuomi, jotta voimme tarkistaa onko sopimuksissa jokin, joka rikkoisi tuon toiminnon. Mitään yleistä häiriötä ei ole tiedossa tuon osalta tällä hetkellä.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Eihän niitä valinnaisia kanavia yhtenään vaihdeta, vaan kerran kuussa.

Suosittelenkin katsomaan huimia, Yungas Road Bolivia ja Highway Kara Koram ja Highway Leh Manali
Käyttäjätaso 1
Olitko tekemässä muutoksia Viihde.fi -sivuston kautta osiosta maksukanavat? Kannattaa vielä kokeille vaihtoa toista selaita käyttäe mikäli siitä olisi apua.

Olihan edellisestä kyseisen kanavapaketin muutoksesta yli kuukausi? Kuten jo aikaisemmassa viestissä todettiin, onnistuu muutokset lisäkanavien suhteen vain kerran kuukaudessa.

Mikäli valinnaisten kanavien vaihtaminen ei jostain syystä onnistu, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin voidaan katsoa tuota yhdessä kuntoon! 🙂
viihde.fi:n kautta kokeiltu muuttaa ja on kokeiltu esim Firefoxilla.. Virhe! Tilauksen käsittely epäonnistui! Yritä myöhemmin uudelleen. Eli täysin sama teksti tulee kuin muillakin selaimilla, ja ei en ole vaihtanut kanavia varmaan 6kk:n aikana niin ei pitäisi olla siitäkään kiinni.. Eli pitää TAAS ottaa yhteyttä aspaan, se on jo kolmas kerta, eka kerta oli kun kanavapaketin lopettaminen ei onnistunut netin kautta, toinen oli kun kanavapaketin tilaaminen ei onnistunut ja nyt sitten tämä.. Ei oikein hyvältä vaikuta ei.. Samaa ongelmaa on kyllä monella muullakin tutullani niin jossakinhan se vian täytyy olla.. muualla kuin käyttäjissä..
Laittaisitko meille asiakastietosi messengerin puolella täältä: http://m.me/elisasuomi, jotta voimme tarkistaa onko sopimuksissa jokin, joka rikkoisi tuon toiminnon. Mitään yleistä häiriötä ei ole tiedossa tuon osalta tällä hetkellä.
Ei tuo valinnaisten kanavien vaihtaminen minullakaan ole koskaan onnistunut. Samat virheet antaa. Asiakaspalvelija sanoi puhelimessa, että on tiedossa oleva ongelma. Sitä vain en tiedä, että tapahtuuko tätä vain joidenkin asiakkaiden kohdalla, tai vain joissain tilanteissa, vai ihan kaikilla asiakkailla ja aina.

Mielestäni tämä kuulostaa siltä, että kun ei firman puolesta virallisesti myönnä ongelmaa, niin ei ole kiirettä, tai tarvetta sen korjaamisessa. "\o/"
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Aspan kautta kyllä onnistuu tuo valinnaisten kanavien fiksaaminen. Pitäisi kyllä onnistua kirjautumalla omilla tunnuksilla Elisa Viihteen sivuille ja Maksukanavat osiosta. Toki kannattaa varmistaa että PIN-koodi on oikein (sen niin kuin tunnaritkin voi tsekata OmaElisasta). Mutta jos kenkkuaa edelleen niin ehdottomasti aspaan yhteyttä niin tsekkaavat kuntoon!
Käyttäjätaso 2
Nimenomaan tuo EI ole toiminut moneen kuukauteen. Eikä korjausta näy. Outoa, että asiakaspalvelijatkin ovat autuaan tietämättömiä ongelmista.

Ainut keino kaapeliasiakkaan nykyään vaihtaa noita kanavia, on irtisanoa koko paketti ja sitten tilata se uudelleen haluamillaan kanavilla. Ihan perseestä ja itse ainakin irtisanoin koko paketin, kerran tuota luvattua toimintoa ei kaiketi edes yritetä korjata.

Toinen ketju on aiheesta ja ensimmäisen kerran taisi huhtikuussa tästä ongelmasta olla maininta. Kaiketi siinä vaiheessa, kun vanha omaElisa suljettiin ja kanavanvaihdot siirrettiin tuonne elisaviihteen alle, niin koko homma hajosi.

Tehkää oikeasti jotain tälle ongelmalle ja olisihan se kiva, että asiakaspalvelijat olisivat tietoisia tällaisesta täydellisestä toimimattomuudesta oman firmansa palveluissa.
Tilasin Mix M paketin 28.8., ja olen jo ehtinyt vaihtaa valinnaisia kanavia 3 kertaa. Joka kerta homma on onnistunut viihde/maksukanavat sivujen kautta. Ainoa outous on, että Nat Geo Wild kanava on siellä valittuna kahteen kertaan (SD ja HD), minkä takia se väittää että valittuna on 7/6 kanavaa. Joudun aina ensin poistamaan SD:n listalta, jotta saan muita kanavia vaihdettua. Tämä siis Elisa kaapelissa, Järvenpäässä.