Viasat urheilukanaville ei oikeutta

  • 2 elokuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 441 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Hankin Viasat Kulta kanavapaketin viime viikolla ja alussa kaikki kanavat näkyivät mutta 1.8 alkaen kaikki urheilukanavat ovat olleet salattuja. Ainoastaan Golf-kanava näkyy ja kaikki leffa ym. kanavat näkyvät. Tehdasasetukset on haettu digiboxiin ja kanavaa pidetty päällä tunnin verran mutta ei näy kuvaa.

5 kommenttia

Nopeiten varmaan tulee kuntoon jos soittelet häiriöilmoituksen ja tekevät siellä uudelleenvaltuutuksen kanavakortille.
Näköjään yön aikana oli jotain tapahtunut kun aamulla kanavat näkyivät ilman soitteluitakin. 😃
Näköjään yön aikana oli jotain tapahtunut kun aamulla kanavat näkyivät ilman soitteluitakin. :D

No sepäs oli hyvä uutinen, kiitos tiedosta. Ongelmasi saattoi liittyä noihin uusiin Viasatin urheilukanaviin, joita tuli tarjolle, kun samassa yhteydessä pitää kanavavaltuutuksiakin päivitellä.

Normaalitilanteessa tuo jo-tekemäsi tehdasasetusten palautus ja pieni odottelu on riittävä toimenpide.
Käyttäjätaso 1
Laitetaan nyt vaikka tänne kun ei parempaakaan ketjua löydy...

Useiden suomalaisia isosti kiinnostavien urhelusarjojen kaudet ovat pian alkamassa (esim. Valioliiga ja Liiga). Viasat nosti ymmärrettävästi pakettinsa hintaa Valioliigan(kin) mukaan tulon myötä.

Sonera tarjoaa kaapeli-tv:ssä Ruutu+ Viihde & Urheilu + Viasat Urheilu -pakettia 49,90e/kk. Hinta nousee 1.9. siten että on 54,90e/kk. Elisalla hinta on jo nyt 59,90e/kk. Miten meni noin niinku omasta mielestä? Ei sillä että tässä olisi mitään uutta. Vuodet vierii ja edelleen Elisa on kanavapakettien hinnoittelussa/tarjouksissa pahasti perässä, ainakin kaapeli-tv:n puolella (myös ktv-maksukortin vuosihinta on melko hintava).

Oma Elisassa (vanha) on muuten edelleen tämmöinen tarjous: "Viasat Sport 1kk 0e/kk + 5kk 24,95e/kk 34,95 €/kk". Oikeastihan tuommoista 24,95e hintaa ei ole enää saatavilla...

Toivottavasti Elisallakin ymmärretään tarjota asiakkaille hieman parempia täkyjä ennen esim. Liigakauden alkua, tai tällä kertaa siirryn ainakin itse monivuotisesta Elisan ktv-maksukanavien käyttäjästä vaihtoehtoisten palveluiden pariin.
Kiitos Viasat-pakettien hinnoitteluun liittyvästä palautteestasi @peped, laitoin sen eteenpäin Elisan sisällä.

Osallistu keskusteluun