Kysymys

Viasatin tilaus

 • 2 elokuu 2015
 • 4 kommenttia
 • 1201 katselukerrat

Moi Toivon mukaan täältä saa apua. Olisin tilannut Viasat paketin (Viasat Sport 3 kk 15 €/kk + 3 kk 19,95 €/kk) TTV:n kautta verkkokaupasta, mutta ei sellaista pakettia siellä edes ole. Ainoastaan jotain nelonen+viasat-paketteja 12kk:ksi. Joten sitten vissiin katsota jalkapalloa joka alkais viideltä kun ei aspakaan auki sunnuntaisi..

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Täältä voit tarkistaa voimassaolevat tarjoukset: http://www.ttv.fi/viasat.htm 🙂
 • Tarjous on voimassa mutta sitä ei pysty tilaan ttv verkkokaupasta.

    

  Etu ei koske tarjousaikana irtisanottuja ja samalle henkilölle tai samaan talouteen tilattuja kanavapaketteja. Elisa Kaapeli-TV:n (Pirkanmaalla TTV) uusille asiakkaille Elisa Kanavakortti normaalihintaan 42 €/v. Tarjous on voimassa toistaiseksi Elisa Viihteen sekä Elisa kaapeli-tv-verkon (Pirkanmaalla TTV) saatavuusalueella.

  Viasat Sport 3 kk 15 €/kk + 3 kk 19,95 €/kk

  Ennen kun uusittiin ttv verkkokaupan sivut niin sieltä pysty tilaan ja lopettamaan tilauksia ja sillä oli kaikki tarjoukset saatavilla koska vaan.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki
  AK kirjoitti:

  Ennen kun uusittiin ttv verkkokaupan sivut niin sieltä pysty tilaan ja lopettamaan tilauksia ja sillä oli kaikki tarjoukset saatavilla koska vaan.

  Palvelua on taas kehitetty...
  Kiitos vastaukista.

  Sehän lohdullista kuulla ettei tarjouspaketteja saa omasta palvelusta tilattua. Sehän on erittäin järkevää toimintaa. Maksava asiakas hoiti asian siten toisella tapaa. Nyt jäi siten ainakin toistaiseksi tilattua koko paketti. 6kk tilaus. Ehkä sitten joskus toiste..Ehkä joku sunnuntaipäivä.. Eiku... 🙂

  Osallistu keskusteluun