Kysymys

8+2 tuplalaajakaista

  • 14 heinäkuu 2010
  • 3 kommenttia
  • 767 katselukerrat

Kysymys.

Tällä hetkellä minulla on 2M nettitikku + multisim jolloin voin käyttää tikkua kotona ja tarvittaessa käyttää kännykällä nettiä tai liittää sen "tikuksi" tietokoneeseen.
Haluaisin vaihtaa mobiililaajakaistan tavalliseen kiinteään yhteyteen mutta haluaisin säilyttää edelleen kännykässä nettiyhteyden(+ tietenkin ne puhelu- ja tekstarimahdollisuudet  :P)
Onnistuuko tämä 8+2 tuplalaajakaistalla? Eli ottaisin tuon 2M käyttöön omassa puhelinliittymässäni.

toivottavasti joku ymmärsi haluni ja osaa vastata

tänk juu.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Käsittääkseni nykyistä mobiililaajaksita plus -palvelua ei voi päivittää tuplalaajakaistaan. Käsitykseni mukaan tuplalaajakaistassa ei ole multi-sim ominaisuutta. Joten yhdistelmäalennusta et valitettavasti saa nykyiseen palvelukokonaisuuteesi. Kuitenkin voit tilata nykyisen asiakkuutesi yhteyteen kiinteän nettiyhteyden vakituiseen paikkaasi. Tällöin kaikki palvelut laskutetaan kätevästi samalla laskulla. Tilausta tehdessä pitää sitten kertoa miltei alkuvaiheessa että on jo asiakkaana. Tällöin voit kyllä ottaa tuon yhdistelmä paketin. Tällöin käytössäsi on kolme(?*) mobiiliyhteyttä ja yksi kiinteä. Kysymyksestäsi päätellen tätä ratkaisua kuitenkaan et hae.

😉 en tiedä multisimmien lukumäärää.
Käyttäjätaso 1
Joo eipä tämä tunnu olevan mahdollista ikäväkyllä, itsekkin asiaa selvitellyt ties kuinkamonella tavalla, täältä ja liikkeestä ja liikkeestä viel soitin tekniseen tukeen josta he sanoivat ettei voisi edes saunalahden omaa numeroa siirtää mobiililaajakaistalle tuplalaajakaistaan, mutta toiselta operaattorilta kyllä onnistuisi (pitäisikö tässä siis avata oma liittymä dna:lle ja sitten pyörittää takasi s-lahdelle  ;D ) Mutta puhelujen hinnat sit nousee aikalailla tuplaan tässä. Voisivat kyllä muuttaa näitä mobiililaajakaista puheluiden ja viestien hinnottelua esimerkiksi niin olisi himpun edullisempaa tämä homma ja voisi tehdä sitten tuosta tuplalaajakaistasta toimivan ratkaisun. Pudottaisi edes 8snt / min / txt noi hinnat niin olisi hienoa, ei kai se nyt huono juttu s-lahdelle ole jos tulee puhelua yms enempi, mutta toki se sitten karsii himpun näitä asiakkaita jotka joutuisivat ostamaan 3 nettiliittymää kahden sijaan ja tulot taas pienenisivät sen suhteen...

Hei kuulkaas, miltäs sivulta nään noi mobiililaajakaistan muut hinnat, eli puhelut tekstiviestit mms jne? Kiitoksia viel tästä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tarkoittanet MobiililaajakaistaPaketin hintoja? Tuolta sivulta löytyy:
http://saunalahti.fi/gsm/gsmdatapaketti.php

Klikkaat kohtaa "Hinnasto"