Kysymys

ADSL+DataPaketti: Saat puoleksi vuodeksi mobiililaajakaistan täysin maksutta

  • 5 tammikuu 2008
  • 10 kommenttia
  • 1339 katselukerrat

ADSL+DataPaketti: Netti kotona, netti kaikkialla!

Tilaa nyt Saunalahden ADSL-laajakaista kotiisi tai yritykseesi, saat puoleksi vuodeksi mobiililaajakaistan täysin maksutta ja modeemin kaupan päälle!

DataPaketti tuo kannettavaan tietokoneeseesi mobiilin laajakaistayhteyden, jota voit käyttää melkeinpä missä vain ja niin paljon kuin haluat samalla kuukausimaksulla. Se sisältää tietokoneeseen liitettävän USB-modeemin sekä dataliittymän, joilla avaat mobiilinettiyhteyden hetkessä. DataPaketti toimitetaan muutamassa päivässä, sinun ei siis tarvitse odotella ADSL-liittymän asennusta päästäksesi nettiin.

Kun tilaat Saunalahden ADSL-liittymän ja DataPaketin yhdessä, maksat ensimmäiseltä puolelta vuodelta vain ADSL-liittymän kuukausimaksun, DataPaketista ei veloiteta mitään. Tämän jälkeenkin veloitamme DataPaketista vain liittymäosuuden, saat siis USB-modeemin kaupan päälle. Etusi on yhteensä jopa 298,80 euroa (DataPaketti 2 Mbit/s)! Kyseessä on 24 kk määräaikainen sopimus.

10 kommenttia

Entäs vanhat asiakkaat?  😉

Entäs vanhat asiakkaat?  ;D


Vahhat asiakkaat saavat edun muuttamalla laajakaistaliittymänsä määräaikaiseksi.

/ panu.
Vahhat asiakkaat saavat edun muuttamalla laajakaistaliittymänsä määräaikaiseksi.

Tämä onnistunee parhaiten aspan kautta?
Lisäksi olisi hauskaa jos tarjoukseen saisi E270 mallin, vaikka puoleen hintaan.
Sain sähköpostilla hieman vastaavan tarjouksen vanhoille asiakkaille, mutta eipä siinä ollut mitään miksi olisin muuttanut sopimuksen 18 kk määräaikaiseksi. Mokkulaa olisi saanut käyttää vain 2 kk ilmaiseksi, jonka jälkeen sen olisi voinut pitää. Näillä määräaikaisuuksilla vain yritetään pitää hinnat korkealla vähän pitempään..

Tarjous olisi kiinnostanut, jos entiseen hintaan olisi saanut kiinteän liittymän nopeutta kasvattaa niin kuin Elisa tarjoaa.
Liittymien hinnat ovat edelleen sikakalliita. Oikeata kilpailua ei synny, koska operaattorit joutuvat vuokraamaan paljon toistensa verkkoja.

Vaihdan heti operaattoria, mikä vain tarjoaa edullisimman sopimuksen. Saunalahti ei paljoakaan halua pitää kiinni vanhoista asiakkaista.
Taas unohdettiin vanhat asiakkaat, kun tarjotaan

ADSL-avaustarjous määräaikaisella sopimuksella
Solmimalla 12 kuukauden määräaikaisen sopimuksen saat Saunalahden ADSL-liittymääsi seuraavat edut:

Liittymän avaus 0 (norm. 78 )
Full Rate 24/1 Mbit/s -nopeus käyttöösi 4 kk ajaksi ilman lisäkustannuksia
Kaupan päälle veloituksetta Wippies HomeBox-laajakaistamodeemi (tilattavissa erikseen liittymätilauksen yhteydessä)
Saat käyttöösi nopeimman Full Rate 24/1 Mbit/s -yhteyden neljäksi kuukaudeksi riippumatta siitä, minkä nopeusvaihtoehdon tilaat. Mikäli Full Rate 24/1 Mbit/s ei ole saatavissa tilausosoitteeseen, toimitamme liittymän Full Rate 8/1 Mbit/s -nopeudella.

Avaustarjous koskee asiakkaita, jotka avaavat Saunalahti ADSL -liittymän ja tekevät 12 kk määräaikaisen sopimuksen. Määräaikaisen sopimusajan jälkeen liittymäsopimus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Tarjous on voimassa 3.3.2007 asti eikä koske ennen tarjousaikaa tehtyjä, peruttuja ja samalle henkilölle tai samaan talouteen uudelleen tehtyjä tilauksia.
-----------------
Tämän mukaan tarjous ei koske vanhoja asiakkaita vaikka nostaisi liittymänsä nopeusluokkaa 12 kk:n ajaksi.
eikös tuossa 3. viestissä lue että kun muutat sopparin määräaikaiseksi niin tarjous koskee myös sinua? Vai mitä tarkoitat?
Se 3. viestin vastaus koskee avausviestin pakettia, kun tilaat Saunalahden ADSL-liittymän ja DataPaketin yhdessä ei siis tuota viestissäni ollutta toista tarjousta, missä tarjotaan Full Rate 24/1 Mbit/s -nopeus käyttöösi 4 kk ajaksi ilman lisäkustannuksia 12 kk sopimuksella. En vanhana asiakkaana saa tuota tarjousetua vaikka sitoutuisin tekemään 12 kk sopimuksen. Tarjouksessa sanotaan: Avaustarjoukset ovat voimassa kaikilla saatavuusalueilla 3.3.2008 asti. Ne koskevat vain uusia tilauksia, eivät irtisanottuja ja samalle asiakkaalle uudelleen avattavia liittymiä.

Se siitä!
Ööö... ???

Eli kun ehdin muuttaa Hybridiin ennen tämän tarjouksen tuloa, niin voinko edelleen hyödyntää tämän pidemmän mobiilikaistan tekemällä päivityksen päälle vai en?

Ensin luin Panun vastauksesta että voin tilaamalla vaan päälle, sitten joku kirjoitteli niin, että ymmärsin siitä etten voikkaan. Eli kummin päin tämä nyt on? Voinko Hybridin tilanneena siirtyä tähän uudempaan tarjoukseen vai tuliko haukattu sitä itseään toimimalla edellisen kerran nopeasti? 😠


Entäs vanhat asiakkaat?  ;D


Vahhat asiakkaat saavat edun muuttamalla laajakaistaliittymänsä määräaikaiseksi.

/ panu.


PTM: Millaisella aikataululla tämä sitten oikein tapahtuu ?

Olen jättänyt tilauksen sisään jo aikoja sitten, tällä alalla esihistorialliseen aikaan. Tarjouksessa luvattiin mokkula ja ilmaista yhteysaikaa, jos muutan ADSL-liittymäni määräaikaiseksi. Samaan aikaan vaihdoin liittymätyypin nopeammaksi ja siirsin yhden kännyköistäni Saunaan.
Kännykän siirto ilmeisesti onnistui, koska pöydälle tuli asiaa koskeva kirjekuori kortteineen.

Mokkulaa ei ole näkynyt.
Aina, kun lähetän asiaa koskevan kyselyn Saunan asiakaspalveluun, meille ilmestyy taas uusi kopio saunalahden sopimuspapereista ilman mitään, mihin voisi nimensä kirjoittaa. Mahtaako olla kuudes vai seitsemäs paketti tullut.

JOS se mokkula joskus ilmestyy, niin ilmainen yhteysaika ilmeisesti alkaa siitä hetkestä, kun sen käsiini saan.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
TÄYDENNYS TÄHÄN VIESTIIN 140308
Mokkula tuli ja asentui heittämällä. Tuolla tavalla laitteiden pitäisikin asentua !
Normaalilla huonolla tuurilla tosin samaan iltaan Hauvelin asennuksen kanssa tuli WIndowsin päivitys, joka sössi kaiken. Esim kannettavan WLAN-kortti pimeni, eikä palautunut ennen koneen TOTAALISTA uudelleenasennusta. Kun sitten vielä koti-ADSL:ssä vaihtui ulkoinen osoite, meinasi alkaa harmittamaan. Onnekseni olin luonut juuri näitä tilanteita ulkopuolisen werkkosivun, joka ilmoittaa sivulle tulijan IP-osoitteen http://ptm2.cc.utu.fi/your_IP.shtml . Muuten olisin ollut suossa pahemminkin.

Seuraavaksi pitää yrittää sitä Linuxin kanssa.
Ilmeisesti kaikille mokkuloille ei ole Linux-ajureita. Kävi kuitenkin sen verran hyvä tuuri, että tälle Hauvelille (Huawei e220) löytyy ajurit.
Miten olis jos laittaisitte KotiTotaali takaisin markkinoille?!

Osallistu keskusteluun