Kysymys

Adsl toimii, vdsl2 ei

  • 30 elokuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 803 katselukerrat

Morjesta kaikille.

Nettiyhteyden kanssa on siis ollut ongelmia jo hyvän aikaa olisi hyvä saada juttu nyt ratkaistua. Minulla oli siis käytössä 50 megan yhteys, mikä pelitti jonkin aikaa lähes moitteetta ja maksiminopeudella. Lopulta netti ei enää toiminutkaan, ajattelin modeemin menneen hajalle ja otin käyttöön vanhan adsl-modeemini, mikä antoi sen 20 megaa. 

Jonkin aikaa sitten minulle saatiin kaupusteltua 100 megan yhteys, otin sen vastaan ja sain myös kaveriltani samanlaisen modeemin mikä oli mennyt minulta "rikki". Kyseessä on siis Zyxel VMG3326-D20A. Mutta katsos kummaa, sama vika. Kaikki kytkennät on oikein, mutta DSL-valo ei vaan syty. Ainoastaan virtavalo ja ethernet-paikan valo palavat. Vaihdoin takaisin vanhaan adsl-modeemiin ja nyt tässä tätä kirjoittelen ajankuluksi kun asiakaspalvelusta ei vielä vastattu, täytyy koittaa huomenna uudestaan. Mutta jospa joku teistä tietäisi mikä on vikana?

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Tee vikailmoitus. Tainnu asentajat käydä säätämässä 🙂
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
Juurikin kuten Arska sanoi, eiköhän tämä saada vikailmoituksella kuntoon. Lähetätkö vaikka minulle yksityisviestillä osoitteesi, niin tutkitaan mistä hidastelu johtuu 🙂

Osallistu keskusteluun