Kysymys

Asennus/kytkentä aikataulu Oulu Toppila

  • 27 elokuu 2010
  • 5 kommenttia
  • 843 katselukerrat

kaivurimiesten mukaan taloihin on tulossa Elisan kuitu..

Milloinkahan liittymien toimitys alkaa??

Ois muutto edessä paalikadulle, dna pitäis irtisanoa... Joten pärjäisköhän jonkun aikaa mokkulalla (kun ois tiedossa koska liittymiä alkaa saamaan).

-Codec-

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Asun itsekin täällä Meri-Toppilassa, ja täällä ainoat ongelmat mobiililaajakaistassa/nopeudessa ilmenevät normaaliin aikaan eli silloin, kun koululaiset ovat kotona ja hereillä.  :D

En tiedä mihinpäin Paalikatua olet muuttamassa, mutta Elisan 3G-tukiasemaa voisi haeskella koillisen suunnalta. Tietääkseni Toppilan kaupunginosassa ei ole ainakaan vielä tukiasemaa eikä ole suunnitteilla. Saa sitten nähdä kunhan Länsi-Toppila valmistuu.

Onko siellä muuten kaapeli-tv ja jos on, minkä operaattorin? Meillä vaihtuu dna Soneraksi tuossa joulukuun alussa ja samalla tulee maksutta 2 Megan kiinteä laajakaista.
Mobiilissa ei ole ollut ongemia.. Tietääkseni Elisan tukari on Nallikarin puolella..

Kaapeli-TV on dna:n (Avara:n kohde).

Kaivurimiesten mukaan kaivavat Elisan kaapelia taloihin.. Joten tuo kytkentä aika taulu siten kiinnostais (muutto toisesta päästä Paalikatua toiseen päähän)..

Nyt on käytössä DNA VDSL, mutta ilmeisesti DNA ei enää siirrä/tarjoa yhteyksiä tuolla yhteydellä.. Mitä naapureilta olen tiedustellut..
Eipä hyvin ala tämä ADSL:n saunalahti kumppanuus täällä...

Asennus "luvattiin" ensin 20.9 valmiiksi, ja kun pari 21 pvä soittelin perään niin sanottiin että odottaa porrasjakamon kytkentää ja arvioitiin että ari päivää menee..

Noo perjantaina 24 pvä taas luuri kouraan soittoa että koskas tää kytkentä tapahtuukaan??  Jonkin aikaa aspan selviteltyä asiaa lupasivat ilmoittaa viestillä aikataulusta..

No tulihan se uus ajoitus taas mutta asennus oisi sitten vasta 1.10 joten saapa nähdä koska tuo 5min homma saadaan tehtyä..
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

Eipä hyvin ala tämä ADSL:n saunalahti kumppanuus täällä...Täällä he eivät edes yritä tarjota.... 😎  Sonera asensi tänään 16.9. tilatun ADSL liittymän sovitun mukaisesti. Sopimuksessa ilmoitettiin asennus ajaksi 27.9. klo 12-14 välillä ja tänään klo 13:15 yhteys toimi... ;D

http://www.aijaa.com/v.php?i=6785189.png ' TARGET='_blank

Ps. nurkista löytyi vielä vanha musta Wippies Boxi ja piuhat vain kiinni ja menox.... ;D
Ihmeiden aika ei oo ohi..

Aamulla tuli ennen 7 jo viesti että laajakaista on kytketty..

Ja jopa sähköpostiin omista laitteista tuli ilmoitus että IP osoite on vaihtunut (eli linja todellakin oli kytketty)

Nopeutta tuntuu löytyvän n. 19/0.9M testien mukaan.