Kysymys

bewan c5200n katkoo wlan

  • 7 lokakuu 2010
  • 5 kommenttia
  • 2879 katselukerrat

kaapeli modeemi pätkii wlan yhteyttä, epäsäännöllisen ajan välein, ei väliä katsooko netin kautta jotain tai onko idlaavana, katkoo vallan satunnaisesti ja ei auta muu kuin modeemin boottaaminen. mikä vikana, onko joku fimispäivitys jolla tuon saa pois, vai onko tämä modeemin ominaisuus? vai vallan että olisin saanut maanantai kappaleen ja boksi olisi rikki.. onko kellään mitään vinkkejä mikä voisi olla?

5 kommenttia

Muuta oma saunalahden modeemihallinnasta wlan radiokanava automaattiselta pois. Kokeile esim kanavia 1, 6 ja 11.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Euroopassa kannattaa käyttää ennemmin kanavaa 1, 7 tai 13.

Huomionarvoista WLAN:in kanavanumeroinnissa on että ne menevät reilusti toistensa päälle. Eli jos naapurin tukari on kanavalla 1, omaa ei kannata laittaa kanavalle 2 vaan tuonne 7-13 tienoille.

Nyrkkisääntönä siis kanavat 1, 7 tai 13. Jos alueella on paljon tukiasemia ja kaikilla noista kanavista on paljon tukiasemia, kannattaa käyttää väliin jääviä kanavia 4 tai 10.
Auttoiko tuo kanavan vaihto? Kokeilin kanavaa 6 ja sitten Wlan ei toimi ollenkaan. Nyt kokeilen kanavaa 7. Huomenna kokeilen toimiiko.  Aika rasittava vika.

Auttoiko tuo kanavan vaihto? Kokeilin kanavaa 6 ja sitten Wlan ei toimi ollenkaan. Nyt kokeilen kanavaa 7. Huomenna kokeilen toimiiko.  Aika rasittava vika.


Ei toimi kanavalla 7 , 11, 13.  Eikä nyt toimi Wlan enää ollenkaan (pätkienkään) vaikka palautin asetuksen 0 automaattinen  valintaan. Nyt en ymmärrä.

Kun vaihdan kanavaa koneen ja modeemin buutti ilmeisesti riittää?
Ja itselleni vastaten. Omagurun kautta sain hyvät ohjeet. Eli modeemia ei tarvitse buutata ja kaikki modeemiasetukset laitoin uudestaan. Ja kanavalla 6 alkoi minulla toimimaan.

Osallistu keskusteluun