Vastattu

Chromebook ei löydä laajakaistaani

  • 5 lokakuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 740 katselukerrat

Hankin juuri Usasta (postimyynnistä) kätevän pienen chromebookin. Ongelmana on, että se ei löydä Elisaviihteen kautta hankkimaani laajakaistaa (Wireless N VDSL2, ZyXEL). Se löytää kyllä kännykän tarjoaman WiFi:n. (Muistelen, että sama ongelma oli aluksi myös chromecast-laitteen kanssa, mutta jossain vaiheessa yllättäen loppui.) Laajakaistani ei siis ole Chromebookin näyttämällä verkkolistalla, ja jos valitsen "muu verkko" ja kirjoitan käsin SSID:n ja WPA2:n, niin laite hetken haettuaan toteaa: "out of range".
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Huiluharri 6 lokakuu 2015, 20:03

Kiitos mielenkiinnostanne! Tuli mieleen mennä hallitsemaan modeemia netistä. Tein "software resetin". En tiedä, auttoiko juuri se, mutta nyt kaikki pelaa OK.
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Kunniamerkki +3
  • ? Onkos muilla palstalaisilla kokemusta tästä laitteesta? Itse en osaa opastaa muuta kuin kokeilla vaihtaa modeemin paikallishallinnasta langattoman verkon kanavaa ja/tai verkon salaustyyppiä.
  • Kiitos mielenkiinnostanne! Tuli mieleen mennä hallitsemaan modeemia netistä. Tein "software resetin". En tiedä, auttoiko juuri se, mutta nyt kaikki pelaa OK.

    Osallistu keskusteluun