Kysymys

Chromecast ja Zyxel VMG3326-D20A

  • 13 toukokuu 2014
  • 5 kommenttia
  • 2468 katselukerrat

Hei,

Onkohan kukaan onnistunut yhdistämään chromecastia otsikon mukaisella kombinaatiolla saunalahden asiaakkaana?

Itselläni herjaa, että "Emme löytäneet chromecastiasi verkosta. Tämä saattaa vaatia pienen muutoksen wifi-reitittimesi asetuksiin." Lisätietoa löytyy: https://support.google.com/chromecast/answer/3438461

Siellä höpistään ap-capsulationista, josta en löydä mitään infoa tämän kyseisen modeemin kohdalla ja upnp on päällä ja testasin IGMP proxyn disablointia. Mainittiin myös, että IGMP pitää olla päällä, mutta tälle en löydä mistään asetusta. Ainoastaan saunalahden ilmoitus: "IGMP-liikennettä (multicast) ei lähetetä WLANiin" ( http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/25/ ). Tuohonko se nyt sit kaatuu vai mihin.

No semmoinen probleema.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Oletko kokeillut ottaa koneen palomuuriohjelman hetkeksi pois käytöstä? - itsellä se auttoi ongelmaan. Ohjaus meni tikulle heti läpi (muuri kysyi sallitaanko), mutta tikun vastaus ei tullut koneelle, ennen kuin portit avasi siihen palomuuriin.
Hei,

kiitos ideasta. Olen itse yrittänyt saada android 2.3.3 luurilla toimimaan, koska ei oo windowsia missään wifillä varustetussa koneessa (eikä macciä). Voisinkin tutkia tuota palomuuri asiaa illemmalla.
No niin nyt toimii. Pistin tuolla linux läppärillä ja chromella, kun ei kännykkä oikein suostunut yhteistyöhön. Ohjeistuskin oli asteen parempaa, joten se siitä. Tuo firewall idea oli hyvä, koska en välttämättä oisi muuten tajunnut, että se ongelma on tuon kännykän asennus softassa.
mulla on nyt samalla boksilla ja chromecastilla sellainen vika, että asennuksessa ei löydy minun wlania. talouden muut läppärit ja puhelimet kyllä löytävät. firewallin olen yrittänyt laittaa kiinni, mutta se ei vaikuta mitään. lisää apuja?
Käyttäjätaso 1
Onhan UPnP aktivoitu VMG3326-D20A boksista?

Kannattaa ehkä tarkistaa nuo muutkin kohdat vielä vianetsinnän kautta:

https://support.google.com/chromecast/troubleshooter/2995236?rd=1#ts=3090411,3214459

Osallistu keskusteluun