Kysymys

Cisco EPC3825 Silta / IP Passtrought katosi resetoinnin jälkeen

  • 17 marraskuu 2014
  • 1 kommentti
  • 13700 katselukerrat

Yhteydessä oli häiriöitä (on edelleen, syy EHKÄ tiedossa). Yhtenä konstina kokeiltiin Ciscon reitittimen asetusten muuttamista ja myös resetointia.

Tämän resetoinnin myötä valikoista katosi tuo IP- Passtrought by mac -välilehti, ja yhteys muuttui suljetuksi. Nyt ei pelaa enää pilvipalvelu, valvontakamerat eikä telkkarin ohjaukset. Asiasta on tehty vikailmoitus Saunalahden asiakaspalveluun.

Käytössä siis firmis : epc3825-v302r125573-131211c-ELS.bin  

Tutkittu ja hutkittu on, teknisestä tuesta ilmoitettii ettei tämä pitäisi olla mahdollista. Pyysin myös päivittämään firmiksen uudelleen, mutta eivät sitä kuulemma voi tehdä kun versio on jo uusin. Soneran foorumilla tämä asia on hyvin tiedossa, ja osaavat "noitua" tämän valikon reitittimeen takasin kunhan vain sinne ilmoittaa asiata.

Toki paras vaihtoehto olisi jos tämän poksin saisi kokonaan siltaavaan tilaan (se kun on muiden operaattorien firmiksellä mahdollista), silloin yhteyskin todennäköisesti olisi vakaampi kun cisco ei sotkisi liikennettä.

vrt. edellinen yteys oli huomattavasti vakaampi vaikka oli toteutettu 3G- mokkula + OpenWRT ratkaisulla.

RATKAISUJA KAIVATAAN ? !

1 kommentti

Käyttäjätaso 1
Taistelin saman asian kanssa kesällä. Erehdyi resetoimaan EPC3825:n asiakaspalvelun ehdotuksen perusteella. Siltaus katosi eikä mitään IP passthough valintaa ikinä saatu näkyviin juuri minun laitteessa.

Roikuin useita tunteja asiakaspalvelun jonossa, mutta lopputulos oli että asikaspalvelu voitti ja minä luovutin. Ainoa toimiva ratkaisu oli hankkia tilalle kaapelimodeemi joka siltaa väkisellä. Elisa/Saunalahti ei sitäkään pystynyt tarjoamaan edes rahalla, joten itse piti selvittää ja ottaa riski mikä modeemi mahdollisesti toimii.

Soneralla EPC3825:een saa heti tarvittavan firmwarepäivityksen, mutta Elisalla tuskin on mitään aikeita päivittää enää tuon laitteen ohjelmistoa.

Mutta onnea yritykselle saada laite toimimaan kuten aikaisemmin, mutta pahoin pelkään että niin ei tule kyllä käymään.

Osallistu keskusteluun