Duplicate static lease information (VMG3925-B10B)

  • 10 marraskuu 2017
  • 1 kommentti
  • 368 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Hei

Modeemi: VMG3925-B10B
Firmware: Elisa8_V511AARB7D0

Modeemissa laitteiden ikonien asettamisella (Connection Status-sivu) saa erikoisia ongelmia aikaan. Jos teen ensin staattisen osoitteen DHCP:n kautta laitteelle, ja tämän jälkeen koitan laittaa kuvaketta tulee virhe:
code:
Duplicate static lease information! Please check the host name.


Jos onnistuu jollain keinolla tuolla näytöllä vaihtaman kuvan ja nimen laitteelle, ja myöhemmin laite on toisella MAC-osoitteella verkossa (wifi- ja ethernet-liitännät), niin silloinkin saa saman virheen aikaan. Jotenkin onnistuin kehittämään myös tilanteen, jossa uudelle laitteelle ei voinut asettaa kuvaa, koska se oli jollain verkosta aiemmin poistuneella laitteella; näin siis vaikka nimeen en edes koskenut, vaan halusin pitää sen mikä oli oletuksena. Ja tätä laitetta ei löytynyt mistään asetuksista. Nimi oli kuitenkin sama tjms. erikoista siinä tilanteessa oli.

Eli yhteenvetona: Jossain pitäisi olla lista, josta pääsee noita asetettuja asetuksia poistamaan riippumatta onko laite päällä tai edes olemassa enää. Rikkoutuneet laitteet jää tuonne pyörimään, ja sotkemaan uusia laitteita.

Hienon näköinen ominaisuus, jonka lisäarvo käytölle on nolla.

Milloinkohan noille saadaan kattavasti testattu korjaus?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 3
Tervehdys! Tuo kuvaamasi asia on viety eteenpäin laitetoimittajan tietoon, mutta valitettavasti vielä tässä kohtaa ei ole aikataulua sen korjauksesta antaa.