Vastattu

EI hyväksy langattoman verkon salasanaa

  • 14 June 2016
  • 6 kommenttia
  • 1735 katselukerrat

Eilen suurin osa laitteistani kadotti langattoman yhteyden (VMG3326-D20A, laajakaistamodeemi). Vain vanha iPad4 pysyi verkossa, uudemmat eivät. Kun siihen yrittää liittyä, niin se ei hyväksy salasanaa (sitä joka on modeemin pohjassa). Resetoin jo laitteen, ei vaikutusta. Missä vika??
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 16 June 2016, 05:51

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onpas outoa. Modeemin resetoituessa sekä verkon nimi että salasana palautuvat niihin, mitkä modeemin tarraan on merkitty. Resetoituihan modeemi varmuudella, eli vilkautti kaikki valot jonka jälkeen virtavalo jäi vilkkumaan ja modeemi heräili sitten siitä? Löytyikö oikea verkko kuitenkin kaikilla laitteilla normaalisti? Kirjoitithan salasanassa kaikki merkit oikein, isoilla ja pienillä kirjaimilla on tässä tapauksessa merkitystä. 🙂
Joo kirjoitin kyllä salasanan huolellisesti ja useita kertoja ja tarkistin vielä laitteen pohjasta. "Langattomaan verkkoon ei voida liittyä" tai sitten se kysyy salasanaa, mutta ei hyväksy.
MUTTA: Nyt sammutin virrat modeemista vähän pidemmäksi aikaa ja nyt ainakin kaksi Applen laitettani löysi verkon ja kytkeytyi siihen automaattisesti. Uutta iPadia en ole päässyt vielä kokeilemaan. Ilmeisesti nyt pelittää?

Kiitos auttamisyrityksestä Red.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ilmeisesti jokin hetkellenin härö ollut sitten modeemin puolella tuossa wlan-verkossa. Huomasitko katsoa paloiko modeemin wlan-valo kuitenkin normaalisti? Modeemin resetointi voisi myös olla paikallaan, jos ongelma uusiutuu. 🙂
Ilo oli lyhyt! Onni kesti pari tuntia ja nyt sama homma. EI hyväksy kirjautumista. MInä jo mielessäni ajattelinkin, että näinköhän....Vain iPad4 pysyy wlan-verkossa uskollisesti, uudemmat laitteet eivät pääse siihen. Mielestäni kaikki valot paloivat ihan normaalisti. Laite on kerran vaihdettu muistaakseni samanlaisen ongelman takia. Yritän vielä resetointia. Höh!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Modeemin paikallishallinnasta voisi tietty kokeilla vaihtaa WLAN -kanavaa. Jos sekään toimenpide ei auta, menee modeemi todennäköisesti vaihtoon. Se, että meneekö tuo takuuseen vai joudutko itse hankkimaan uuden laitteen, riippuu modeemin iästä (ja voimassa olevista sopimuksista).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Modeemeilla yleensä on 2 vuoden takuu. 🙂