Kysymys

Ei vaan saa S-L laajakaistaa .

  • 24 maaliskuu 2010
  • 4 kommenttia
  • 1130 katselukerrat

No , kysyisin , mistä johtuu , että esim. Sastamalan alueellee ole saatavilla Saunalahden kiinteää laajakaistaliittymää . Aikaisemmin se oli mahdollista , mutta kun olin sitten tullut siihen tulokseen , että saunalahden liittymän ottaisin , niin eipäs onnistunutkaan !
Raimo

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Tervehdys Raimo,

Sastamalan alue (tai oikeammin sen muodostaneet kunnat) jäivät syksyllä 2008 tapahtuneiden muutosten yhteydessä Elisan/Saunalahden ADSL-saatavuusalueen ulkopuolelle, eikä uusien liittymien myynti seudulle täten valitettavasti ole enää mahdollista.

Pahoittelumme.

Mobiililaajakaistaliittymän alueelle toki saa - näihin voit tutustua osoitteessa http://saunalahti.fi/mobiililaajakaista/ .
Vaikka vanha threadi onkin niin nostetaan nyt ylös. En odota mitään järkevää vastausta, mutta kysytään nyt kuitenkin. Millä perusteella nuo toimialueet on valittu? Ymmärrän tietysti sen, että mieluiten SL toimii alueella, jossa on emoyhtiö Elisan verkko, mutta entäs ne loput alueet, joissa joudutaan kilpailevan operaattorin verkkoon vuokralle?
Käytännön esimerkkinä: SL:ää saa Lohjalle (jossa verkon käsittääkseni omistaa aika pitkälle DNA), Loimaalle (sonera lienee verkon omistaja) mutta ei esim. Saloon (jossa verkon omistaa SSP-yhtiöt). Itseä ihmetyttää suuresti esim. tuo, miksi Loimaalla tarjotaan vuokraverkossa SL:ää, mutta Salossa ei. Mitään järkevää syytä ei siihen keksi, Salossa kuitenkin asukkaita enemmän ja väentiheyskin on suurempi. Verkkovuokriakin seurataan kilpailuviraston toimesta, joten sekään ei oikein kelpaa tekosyyksi.
Syynä taitaa olla se, ettei joidenkin operaattorien kanssa syystä tai toisesta tulla toimeen vaan menee sukset ristiin, olenko oikeassa?

Itse asun onneksi Helsingissä, tänne saa kaikenlaista.
Noo, itse en saanut edes liittymää tänne Hämeenlinnaan vaikka se lukeekin saatavuuteen kuuluvissa kaupungeissa. Saatika että olisin muuttaessa saanut yhteyden mukaan vaikka tarjouduin maksamaan _kaikki_ kulut mitä yhteyden siirrosta (yhden keskuksen sisällä) syntyy...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kun tämä uusi toimialuejutska otettiin käyttöön, painotettiin operaattorin taholta nimenomaisesti sitä, että halutaan keskittyä kasvukeskusten alueille jotta niissä voidaan tarjota näitä palveluja erityisen laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan.