Vastattu

Elisa kaapelimodeemi ei toimi

  • 1 maaliskuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 1468 katselukerrat

Oltiin lomalla vko, jonka aikana Elisa teki alueellamme huoltotöitä. No kaapelimodeemi ei toimi. Olen resetoinut, palauttanut tehdasasetukset, tarkistanut piuhat, mutta ei vaikutusta. Ei siis laajakaistaa eikä yhteyttä Elisa viihteeseen. Modeemi vilkuttaa sellaista "home" kuvaketta?? Onko mitään apuja kellään?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 3 maaliskuu 2015, 14:14

Olitkin näköjään ollut jo puhelimitse yhteydessä ja sitä kautta tehty häiriöilmoitus. Näyttäis nyt, että uus modeemi ois sulle lähetetty 🙂
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Mitä muita valoja modeemissa palaa/vilkkuu? Lisäätkö myös asiakasnumerosi tietoihisi, niin vilkaisen linjaa.

    Kannattaa kokeilla myös toimivuutta toisessa antennirasiassa ja vaihtaa johdot, jos mahdollista. Toimii sulla televisio kuitenkin? 🙂
  • Digiboksi toimii, mutta laajakaista ei edelleenkään.

    Valo vilkkuu toiseksi ylimm. (home/koti?),  

    Mutta asian korjaus toivottavasti etenee mahd pian Elisalla, kuten tekstareissa on ilmoitettu. 
    Käyttäjätaso 3
    Puuvilla kirjoitti:
    Digiboksi toimii, mutta laajakaista ei edelleenkään.

    Valo vilkkuu toiseksi ylimm. (home/koti?),  

    Mutta asian korjaus toivottavasti etenee mahd pian Elisalla, kuten tekstareissa on ilmoitettu. 

    Muista pyytää hyvitystä toimimattomuuden ajalta, automaattisesti sitä ei tule (eikä kunnolla pyytämälläkään)
    Käyttäjätaso 6
    Kunniamerkki +3
    Olitkin näköjään ollut jo puhelimitse yhteydessä ja sitä kautta tehty häiriöilmoitus. Näyttäis nyt, että uus modeemi ois sulle lähetetty 🙂

    Osallistu keskusteluun