Kysymys

Elisan kolumbus.fi sähköpostiosoitteen säilyttäminen saunalahden adsl kanssa

  • 14 elokuu 2009
  • 3 kommenttia
  • 2951 katselukerrat

Eli onko mahdollista säilyttää kolumbus.fi osoitteessa olevat sähköpostiosoitteet jos vaihtaa Elisa ADSL:n Saunalahden ADSL:ään? Vaihtoehtoisesti myös Saunalahden mobiililaajakaistan yhteydessä olisi ok.

//Graak

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Riippuu siitä, onko kolumbus.fi sähköpostilaatikot sidottuja Elisan ADSL -asiakkuuteen. Saunalahdella on siten, että mikäli irtisanot asiakkuuden/palvelun, siihen liittyvä sähköpostilaatikko poistuu käytöstä ja sen sisältämät postit katoavat bittiavaruuteen. Kannattaa siis siirtää laatikon sisältö johonkin muualle ennen asiakkuuden päättämistä. Tämä siis Saunalahdella.

Saunalahdella oli aikaisemmin tarjolla saunalahti.fi -päätteisiä ilmaislaatikoita, jotka säilyvät osoitteineen muusta asiakkuudesta riippumatta. Nykyään Saunalahti tarjoaa kyseistä ilmaislaatikkopalvelua wippiesmail -palveluna.
Sidottuja ovat ADSL asiakkuuteen.

Kyseessä on mahdollinen liittymän pakkovaihto, nykyinen työnantaja kustantaa nykyisen Elisa ADSL:n, työnantajan nyt vaihtuessa pitää ottaa ADSL liittymä itse. Mahdollisina operaattoreina on kuitenkin Elisa tai Saunalahti, pitäsi valita kokonaisedullisin, mieluiten fullrate 24M paketti.

Laatikoiden sisältö ei ole ongelmana, porukat nurisevat sähköpostiosoitteen vaihtumista...

Pitänee joka tapauksessa saada heidät siirrettyä operaattoririippumattomaan sähköpostiin, vastaisuuden varalle.

//Graak
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sehän ei ole sinun ongelmasi, jos kaverit eivät tykkää osoitteen vaihdosta. Pitäähän heidän opetella uusi osoitteesi muutonkin yhteydessä.  :D

Itse suosittelen tuota Wippies-sähköpostia. Siinä on roskapostisuodatus, tila riittää, lomavastaaja, käyttötuki, keskustelupalsta muistakin Wippies-palveluista.... Lisäksi voi valita samaan laatikkoon erilaisia osoitteita.

Osallistu keskusteluun