En pääse internetttiin vaikka modeemin internet-valo vilkkuu vihreänä

  • 29 kesäkuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 2863 katselukerrat

Moi,

Mikäköhän on ongelmana kun Elisan netti ei toimi, vaikka DSL- ja internet-valot palavat vihreänä. Internet-valo vilkkuu välillä. Windowsin vianmääritys sanoo: "Windows ei pystynyt tunnistamaan tämän verkon välityspalvelinasetuksia automaattisesti". Modeemin (VMG3925-B10B) resetointi ei auttanut. Netti on taloyhtiön laajakaista ja muilla asukkailla netti kuulemma toimii.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro JiikooJoo ja tervetuloa Palstalle! 🙂 Laitatko meille yksärillä kotiosoitteesi niin päästään vähän vilkaisemaan paremmin tilannetta? Valojen perusteella kuulostaisi kyllä siltä, että yhteys modeemin ja internetin välillä olisi OK, eli ongelma voi olla ihan modeemin ja tietokoneen välisessä liikennöinnissäkin. Tähän yleensä ensimmäinen kikka on koittaa tietokoneen uudelleenkäynnistys mikäli et vielä ole kerennyt sitä koittamaan.
Ei auttanut vaikka käynnistin koneen uudelleen. Yritin myös toisella koneella WLAN:in kautta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Kokeilepa resetoida uudestaan se modeemi. Joskus noita Elisan toimittamia laitteita joutuu elvyttämään useampaan kertaan ennen kuin tokenevat.

Käytä resetoinnissa mielellään avattua klemmaria ja paina reset -painiketta niin kauan, että kaikki modeemin valot sammuvat / välähtävät yhtä aikaa. Tämä on merkki siitä, että resetointi on onnistunut. Jos valoissa ei tapahdu mitään, laite ei resetoidu. Modeemin tulee olla päällä kun teet tuon resetoinnin.

Näkyykö tuo modeemin luoma langaton verkko kuitenkin koneille normaalisti? Ja siihen voi ottaa yhteyden, mutta yhteys modeemilta ulkomaailmaan ei pelaa? Oletko kokeillut, toimiiko langallinen verkko?

Osallistu keskusteluun