Vastattu

Galaxy S7:n yhdistäminen boxin A2100n:n WLANiin takkuilee

  • 17 tammikuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 185 katselukerrat

A2100N käytössä Viihdettä ja WLANia varten. Toimii Ethernetillä viihdeboxiin ja Wlanilla iPadiin, Galaxy S4:een, LG-tablettiin ja Galaxy Trendiin. Uudella S7:lla yrittäessä Wlaniin tulee ilmoituksia: IP-osoitteen haku epäonnistui, Todennusvirhe, DNS-palvelinta ei löydy. Liitäntä myös onnistuu sinnikkäästi yrittämällä. Onko tuo A2100N niin vanha, että siitä puuttuu jotain uusien puhelinten todennusparametreja, vai mistä vaikeudet johtuvat? Ja miten korjataan?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ninjatar 18 tammikuu 2017, 08:27

Heippa Oscar!Modeemin kyllä pitäisi toimia normaalisti tuonkin puhelimen kanssa. Oletko testannut, toimiiko puhelin muissa wlan -verkoissa normaalisti? Laskeskelin, että tuossa luettelit 5 laitetta joilla yhteyttä käytät. Eihän modeemi sattumoisin ole siltaavassa tilassa? Kiinteisiin laajakaistoihin sisältyy 5 kappaletta kiinteitä ip -osoitteita, joten jos modeemi on siltaavassa tilassa, niin silloin voipi olla että ip -osoitteet on loppuneet kesken ja kannattaa vaihtaa modeemi reitittävään tilaan. Modeemin resetillä kannattaa lähteä siis liikenteeseen joka tapauksessa.
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Heippa Oscar!

Modeemin kyllä pitäisi toimia normaalisti tuonkin puhelimen kanssa. Oletko testannut, toimiiko puhelin muissa wlan -verkoissa normaalisti? Laskeskelin, että tuossa luettelit 5 laitetta joilla yhteyttä käytät. Eihän modeemi sattumoisin ole siltaavassa tilassa? Kiinteisiin laajakaistoihin sisältyy 5 kappaletta kiinteitä ip -osoitteita, joten jos modeemi on siltaavassa tilassa, niin silloin voipi olla että ip -osoitteet on loppuneet kesken ja kannattaa vaihtaa modeemi reitittävään tilaan. Modeemin resetillä kannattaa lähteä siis liikenteeseen joka tapauksessa.
Kiitos ehdotuksesta - modeemi on reitittävä ja olen resetoinut sen pariinkiin otteeseen, tein sen nyt taas. Tuo Galaxy Trend ei ole aktiivikäytössä, testasin vain sillä - toisaalta minullä on Elisa Viihde ja Windows kone ethernetillä kiinni samassa A2100N-boxissa. Palaan asiaan jos pätkintä/yhteysongelmat jatkuvat S7:lla. Puhuin pari vuotta sitten jonkun kolleegasi kanssa jostain toisesta ongelmasta, ja hän kertoi boxin olevan vanhan ja tarjoutui sen vaihtamaan, jos ongelma jatkuu. Sanoi kirjaavansa sen asiakastietoihini. Siksi ehdotin laitteen vanhuutta.