Haku päättynyt: Tervetuloa VMG3925 ja VMG3926 laitteiden ohjelmistopäivityksen betatestaukseenNäytä ensimmäinen kirjoitus
Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Mikäli tarvitset neuvoja, kokeile ensin löytyisikö haulla toinen keskustelu samasta aiheesta. Haku löytyy kaikkien sivujen ylälaidasta. Jos vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

127 kommenttia

Mitä Zyxelin versiota tämä vastaa?
Zyxelin sivuilla uusin näyttää olevan
VMG3925-B10B , 5.13(AAVF.11)C0, 11.4.2018

Onko tuo Elisan oma nro 9 sama kuin Zyxelin versiossa oleva AAF.
Zyxelin 9 julkaistu 1.11.2017.

Onko niin että näihin Elisan kautta tuleviin purkkeihin ei voi ladata zyxelin omilta sivuilta löytyviä versioita?
Käyttäjätaso 3
Haluan testiin mukaan,olen juuri saanut ko laitteen käyttööni
Hei
Minulla käytössä olevalla Zyxel vmg3925 laitteella ongelmat jatkuvat, uudesta päivityksestä huolimatta. Wlan hidastuu ajoittain hyvin paljon. Tällöin ping 400 luokkaa ja download 2.5mb luokkaa. Kaapelilla laite toimii hyvin.
Laitteen resetoinnin jälkeen taas muutaman päivän wlan toimii.
Onkohan tuo laite ollut alusta lähtien viallinen kun wlan pätkinyt uudesta asti ja boottaus korjannut ongelman jälleen joksikin aikaa.
Pystyisikö joku esim etänä laitetta katsomaan onko vika laitteessa vai käyttäjässä?
Hetken käytin Telewelin laitetta, mutta siinä oli omat murheensa. Aikaisempi Zyxelin laite toimi ok, wlan ei pätkinyt oli vaan tasaisen hidas.
Haluan mukaan testaukseen.


inz resetoitko VMG:si ja varmistat että se on verkossa? Palvelin ei tuntunut näkevän sitä joten en päässyt vielä laittamaan uutta firmistä tulemaan. Kuittaa tänne kun olet saanut tehtyä niin koitan uusiksi :)


Tarkoititko nyt resetoinnilla palautusta tehdasasetuksille, vai ihan vain uudelleenkäynnistystä? Purkkiin ei ole tullut päivityksiä sitten Elisa4-version, joten ilmeisesti jotain on jossain välissä hassusti; verkossa se varmasti on, koskapa sitä joka päivä aktiivisesti käytän. Poistin muutaman ylimääräisen säädön purkista, jos niillä on vaikutusta. Voin tehdasaseuksetkin palauttaa, jos noilla ei lähde toimimaan.
testaamaan?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
0594juha, X sirius ja Danzas laitettu tulemaan :)

inz ei näy päivityspalvelimen kuittausta eli jos viittit niin resetoi eli palauttele tehdasasetuksille :)

Energe linja näyttää hyvälle eikä modeemi sinne päin näy virheilleen. Onko ongelma 2,4GHz vai 5GHz WLANissa? Olitko nyt päivityksen jälkeen resetoinut eli palauttanut tehdasasetukset purkille? Toistuuko ongelma joissain tietyissä tilanteissa (kuten raskaammassa kuormituksessa) vai ihan miten sattuu milloin vain?
Saanko päivityksen modeemille?
Osallistuisin testaukseen
Vieläkö pääsee testaamaan? Mulla on VMG3925-laite ja toivoisin jonkinlaista ohjetta sen QoS - asetuksiin. Nyt siellä on 'buffer management' -kohdassa 'drop tail'. Käsittääkseni on muitakin jonon käsittelytapoja, joita kiinnostaisi kokeilla. Esim codel. Ainoa vika jonka muistan tässä on että edgellä en pääse kirjautumaan laitteen hallintasivulle, ja että hallintasivun https -versiosta valittavat muistaakseni kaikki selaimet, käytän siksi http-versiota.

https://forum.turris.cz/t/qos-for-gaming-bufferbloat-improvements/3922
https://forum.netgate.com/topic/108897/traffic-shaping-with-cake-and-pie
Mukana ollaan.
Voi laittaa päivitystä.
Mukaan testukseen.
0594juha, X sirius ja Danzas laitettu tulemaan :)

inz ei näy päivityspalvelimen kuittausta eli jos viittit niin resetoi eli palauttele tehdasasetuksille :)

Energe linja näyttää hyvälle eikä modeemi sinne päin näy virheilleen. Onko ongelma 2,4GHz vai 5GHz WLANissa? Olitko nyt päivityksen jälkeen resetoinut eli palauttanut tehdasasetukset purkille? Toistuuko ongelma joissain tietyissä tilanteissa (kuten raskaammassa kuormituksessa) vai ihan miten sattuu milloin vain?


Kiitos linjojen tarkistelusta. Tuo vmg3925 todennäköisesti viallinen. Wlan 2.5 ja 5 molemmat toimivat kaikkien laitteiden kanssa huonosti, on toiminut aina. Tietokoneeseen win10 päin katkoo yhteyttä jatkuvasti. Tietokoneestakin wlan ohjelmisto päivitetty ilman apua.
P661-hnu toimii ok. Wlan vain kovin hidas mutta toimii.
Tuota vmg3925 modeemia resetoin lähes päivittäin.
Elisan kautta ei ilmeisesti saa enää uutta modeemiakaan tilalle, kun Elisa Viihde sopimuksessa ei mainita laajakaistasta enää mitään. Siis Viihdekö on määräaikainen ja laajakaista toistaiseksi voimassa oleva?
Jos uuden hankin itse, niin mikähän olisi takuuvarma toiminnaltaan. Ei jaksaisi noiden laitteiden kanssa jatkuvasti kikkailla.
Osallistun beta-päivitykseen: VMG3925-B10B versio Elisa9.
2018-06-11
Käyttäjätaso 2
Kurkistus, lisäätkö muistiinpanoihin vielä modeemisi sarjanumeron nii päästään lisäämään päivitys :)
Miuho, Toomanyhours, etpsj, ana-conda1, Peteki, ja TuomoS -> Laiteltu tulemaan.
Nyt näyttäisi toimivan toi boksi kun kytkin sen rj11-kaapelilla rj45-töpseliin. Päivityskin tuli. Ostin kaapelin Motonetista ja se on 10 m pitkä. Hiukan kuva välillä pätkii.

Olisikohan ollut parempi jos olisin ostanut 6 m johdon mutta sitten ei olisi riittänyt eli olisin joutunut laittamaan rj45-kytkimiä hiukan enemmän.
\o/
Uusi päivitys toimii todella hyvin, aijemmin pätki molemmat, 2,4GHz ja 5GHz WLANit eikä esim. kännyköitä näkynyt modeemin hallinta sivuilla kuin satunnaisesti, lisäksi hallintasivut toimivat hitaasti ja jumittelivat, Nyt wifi ei ole pätkinyt kertaakaan, hallintasivut toimivat nopeasti ja kännykät näkyy hallintasivuilla niinkuin pitääkin. (modeemi Kotiboksi Zyxel VMG3926 noin viikon vanha.)
Täällä myös ollaan valmiina testaamaan, joten ei muuta kuin pakettia tulemaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Energe tilasin sulle modeemin takuuvaihdon, Posti ilmottelee kun paketti perillä 🙂 Toivotaan että uusi helpottaa ja ilmoittele tänne sitten kun oot vaihtanu sarjanumeron uutta vastaavaksi profiiliin niin päivitellään Elisa9 taas :)

Toomanyhours valitettavasti erillisiä ohjeita tuohon säätelyyn ei ole, joten melkein tarvii sitten kysellä täältä Palstalta onko muilla käyttäjillä kokemusta aiheesta tai katsoa josko Google tarjoaisi valmiita ohjeita :)

veispe pistin nyt tuolle modeemille Elisa9 firmiksen vielä tulemaan, katsotaan olisiko tuosta apuja :)

kumiankka ja Vilperi86 laitettu tulemaan 🙂
Ilmoittaudun mukaan testaukseen. Asiakasnumeroa minulla ei valitettavasti ole, sillä kyseessä on taloyhtiön ilmainen netti. Nimitiedoillani varmaan kuitenkin löydyn järjestelmästänne.
[quote=Patomiäs]Energe tilasin sulle modeemin takuuvaihdon, Posti ilmottelee kun paketti perillä 🙂 Toivotaan että uusi helpottaa ja ilmoittele tänne sitten kun oot vaihtanu sarjanumeron uutta vastaavaksi profiiliin niin päivitellään Elisa9 taas :)

Kiitos Patomiäs!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ilmoittaudun mukaan testaukseen. Asiakasnumeroa minulla ei valitettavasti ole, sillä kyseessä on taloyhtiön ilmainen netti. Nimitiedoillani varmaan kuitenkin löydyn järjestelmästänne.
Laitoin palvelimelle pyynnön päivittää, mutta ainakaan suorilta tuo modeemi ei näyttänyt vastaavan pyyntöön. Jos tuo ei tuosta kohta lähde tulemaan sisään niin resetoi modeemi vielä WLAN ja WPS painikkeiden välistä löytyvään Reset-koloon 15 sekuntia painamalla vaikka hammastikulla laitteen ollessa päällä 🙂
Hei!
Uusi zyxel 3625 toimii todella hyvin. Wlan ei ole pätkinyt ja toimii nopeasti. Kiitos vain uudesta laitteesta.
Siihen voi laittaa päivityksen!