Vastattu

Hidasteleva kaapeliyhteys

  • 28 kesäkuu 2018
  • 1 kommentti
  • 312 katselukerrat

Terve. Liittymänä Kotikuitu 50m, modeemina Arris tg2492.
Liittymä toiminut todella huonosti viimeisen parin viikon ajan, modeemi tippuu välillä kokonaan verkosta ja resetoituu itsestään. Silloin kun suostuu toimimaan niin nopeus on alle 1Mbps, myös viive nopeustestin mukaan korkea. Tabletissa käytössä oleva langaton 4g antaa selkeästi parempia lukemia.
Modeemia on kokeiltu resetoida myös manuaalisesti ja pidetty virtoja pois päältä, tämän jälkeen voi toimia pari tuntia kohtuullisesti ennen kuin ongelmat palaavat. Modeemin perässä on tällähetkellä yksi pc, yhteys koneeseen kaapelin kautta.
Olisiko jotain ehdotuksia liitymmän suhteen?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi hpguru 28 kesäkuu 2018, 20:06

Hyvää myöhäisiltaa.Ikävää jos netti ei toimi!Olet kuitenkin voitavasi tehnyt eli käyttänyt resettiä ja yrittänyt ratkaistaa ongelmaa pitämällä virtoja poikki. Suosittelen kokeilemaan vielä https://elisa.fi/verkkoapuri/ linkin neuvoja.Oletko myös kokeillut modeemin toimintaa eri antennipistorasiassa jos mahdollista?Jos näistä ei ole apua, sinulle tulee valinta vikapalvelun yhteystietoihin.Ole yhteydessä ja liittymäsi korjataan.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hyvää myöhäisiltaa.

Ikävää jos netti ei toimi!

Olet kuitenkin voitavasi tehnyt eli käyttänyt resettiä ja yrittänyt ratkaistaa ongelmaa pitämällä virtoja poikki. Suosittelen kokeilemaan vielä https://elisa.fi/verkkoapuri/ linkin neuvoja.

Oletko myös kokeillut modeemin toimintaa eri antennipistorasiassa jos mahdollista?

Jos näistä ei ole apua, sinulle tulee valinta vikapalvelun yhteystietoihin.

Ole yhteydessä ja liittymäsi korjataan.

Osallistu keskusteluun