Kysymys

Homebox (black) ei toimi!!!

  • 21 syyskuu 2008
  • 1 kommentti
  • 2936 katselukerrat

Hei!
Tilasin Kotitotaalin jonka mukana tuli Wippies HomeBox (black) olen nyt viikolopun aikana yrittänyt saada boxia toimimaan mutta huonolla menestyksellä.

Operaattorina on tällähetkellä entinen Netsonic joka myytiin Academicalle. Nopeus on 8/1-megainen joka toimii nykyisellä Telewellin 501 ver3 adsl-laitteella hyvin.

Kun kytken Homeboxiin puhelinjohdon DSL-pistokkeeseen ja LAN-piuhan LAN1-pistokkeeseen ja laitan virran päälle niin hetken päästä syttyvät Power, LAN1, WLAN ja DSL-valo. Internet-valoa en ole saanut missään vaiheessa syttymään, enkä boxilla pääse internettiin. VCI ja VPI pitäisi Netsonicilla olla 100 ja 0 jotka homeboxissa on ja automaattinen haistelu että mikä modulointi on. Olen pitänyt boxia monta tuntia kiinni yhtäjaksoiseti ja välillä resetoinut ja välillä yrittänyt bridge-moodissa mutta mikään ei toimi. 192.168.0.1 osoitteesta pääsen boxin asetuksiin mutta vaikka yrittäisi millä asetuksilla niin internettiin ei pääse.

Kun yritin uplink-moodia niin vaihdoin Telewellin asetuksiin 192.168.5.254 ip-avaruudeksi ettei mene päällekkäin Homeboxin kanssa. Kokeilin Uplink / DHCP-moodissa ja Homebox antaa kyllä 192.168.0.xx ip-osoitteen mutta ei vaan pääse internettiin.

Aina kun katsoo 192.168.0.1 ekalta sivulta se kohta Public IP niin se on not connected.

Tiedän että boxi hakee pitkään asetuksia ekalla kerralla mutta boxi on ollut useita tunteja päällä yhtäjaksoiseti mutta mitään ei tapahdu.

Pitäisikö Internet-valo syttyä aika nopeasti jonka jälkeen lähtee hakemaan päivityksiä ja asetuksia.

Wlan-puolella ei kanssa pääse tietenkään internettiin.

Itse en keksi muutakuin että laite on rikki.

Keksiikö joku vielä mitä muuta voisi kokeilla?

Tietysti kokeilen sitten uudestaan kun Saunalahden 24/1 megainen kytkeytyy päälle, mutta näillä näkymin se tapahtuu vasta 6 viikon päästä ja käsittääkseni tuo Wippies-wlan ei saisi olla kuin 2 viikkoa pois päältä.

T:MadAri

1 kommentti

Sain Saunalahden tukipuhelimesta kaverin kiinni ja sanoi että kannattaa odottaa Saunalahden liittymän kytkentää jos Academica on estänyt Wippiesin käytön. Jos asia on näin, niin pitäisikö Uplink-mode toimia kuitenkin vai voiko operaattori haistella myös Uplink-moodissa olevan Wippies-purkin?

T:MadAri

Osallistu keskusteluun