Vastattu

Huoneistokaista ja siltaus

  • 7 kesäkuu 2012
  • 5 kommenttia
  • 1760 katselukerrat

En onnistu saamaan tuota ZTE:n motua sillatuksi sitten millään. Näillä ohjeilla yritin: http://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/19910.29/zte-zxdsl-931-wiia-ja-ver2e-siltaaminen/

Mutta ei anna IP-osoitetta mistään LAN-portista/WLANista. Oletusasetuksilla reitittää kylläkin ja antaa 192.168.100.xxx osoitteitta sekä netti pelaa mutta ei sillattuna pelaa. Tuo WLAN toimii tuossa muutenkin erittäin kehnosti, katkoo minuutin välein, piti kaapelilla webihallinnasta alkaa ropaamaan kun WLANin kautta siitä ei tullut mitään. Olisin kuitenkin täysin tyytyväinen jos saisin yhteen LAN-porttiin tulemaan ulkoisen IP:n niin loput hoituu muilla laitteilla.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi dj_pirtu 12 kesäkuu 2012, 07:13

VDSL-liittymä aukesi eilen ja modeemin siltaus onnistui kuten ohjeissa. 🙂 ADSL-liittymän kanssa näin ei ollut vaikka erona oli ainoastaan interfacen nimi... n. 4Mt/s tulee sisään.
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

http://www5.sonera.fi/keskustele/viewtopic.php?f=104&t=8383

Tuollaistakin juttua löytyi mutta ei jeesannut tässä tapauksessa sekään.?????????????????????????????????????????
Tai jospa käyn ostamassa vaan tuon: http://www.verkkokauppa.com/fi/product/47923/dcddv/ZyXEL-P-870H-51a-V2-VDSL2-modeemi-Neljaporttinen-VDSL2
Käyttäjätaso 3
Onkos modeemisi Elisalta/Saunalahdelta tullut? Mikäli on, kannattaa olla yhteydessä Vikapalveluumme. Vikapalvelussa voidaan tarkastaa modeemin ohjelmistoversio ja mikäli modeemissa on vanha ohjelmistoversio, voidaan sille syöttää uusi. Uudesta ohjelmistoversiosta voi olla apua, mutta varmasti en sen voi luvata ongelmaa korjaavan.

Vikapalvelun tavoitat numerosta (09) 4243 0730 ympäri vuorokauden. Voit ottaa yhteyttä myös lomakkeella https://www.elisa.fi/saunalahti/toimintahairio/.
Saunalahdelta tullut ja liittymän pitäisi aueta tänään, vanhalla ADSL-liittymällä olen koittanut sitä siltaavaksi saada. Uutta softaa nyt voisi vielä kokeilla ennenkuin ostan toisen purkin. Siltauksen nyt ei pitäisi olla niin iso asia...
VDSL-liittymä aukesi eilen ja modeemin siltaus onnistui kuten ohjeissa. 🙂 ADSL-liittymän kanssa näin ei ollut vaikka erona oli ainoastaan interfacen nimi... n. 4Mt/s tulee sisään.

Osallistu keskusteluun