Kysymys

Hybridilaajakaista

  • 22 joulukuu 2018
  • 18 kommenttia
  • 1980 katselukerrat

  • Satunnainen osallistuja
  • 10 kommenttia
ongelma on siis että hybridi tunnelit on kaikki down (Kuva)

mutta kuitenkin hybridilaajakaistan tila on online (Kuva)

Toimi ekat pari päivää ongelmitta tänään siivouksen yhteydessä irrotin modeemin ja myöhemmin ku liitin takaisin ei hybridilaajakaista toimi enään pelkkä dsl nopeus toimii ja jos katkasen dsl nopeuden niin toimii 4g normaalisti.

olen palauttanu tehdasasetukset muutamaankin kertaan ei vaikutusta.

18 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Olisiko kenelläkään täällä OmaYhteisössä kokemuksia hybridilaajakaistasta? 🙂
Sama tilanne täällä viikonlopusta lähtien
Joulun jälkeen sama tilanne. Kiva etten ole yksin ongelman kanssa
sama ongelma täällä...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hei! Kiitokset kaikille tiedosta että tuolla on ongelmaa näemmä laajemminkin kun ei yksittäisestä laitteesta ollut kyse! Ongelma on nyt meidän suunnilla selvityksessä ja palaillaan lisätietojen kera heti kun vain saatavilla 🙂 Jos viitsitte, niin lisäilkää vielä profiiliinne asiakasnumeroita niille varattuun kenttään niin voidaan tarvittaessa ottaa ongelmaisista yksilöistä esimerkkejä ylös mikäli tarvetta 🙂
Oma hybridi toimii taas. Vielä kun joku viittis vinkkaa tolle laittelee (huawei ha35) hyvän lisäantennin lähinnä pitäs saada ikkunan läpivienti. Signaali 63 nopeudet 30/15.
Hienoa. Omassa HA35:ssa on ongelmana ollut Netflixiin pääsy ja esim. PS4:n tiliin kirjautuminen. Joutuu yrittämään monta kertaa ja joskus boottaamaan laitteen virtakytkimestä parikin kertaa ennenkuin pääsee Netflixiin. Aiemmilla D-linkin ja Zyxelin laitteilla ei ollut ongelmia.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kiitos vahvistuksta! 🙂 Juuri sain itse käsiini tiedon että ongelma pitäisi olla korjattu 🙂
Hienoa. Omassa HA35:ssa on ongelmana ollut Netflixiin pääsy ja esim. PS4:n tiliin kirjautuminen. Joutuu yrittämään monta kertaa ja joskus boottaamaan laitteen virtakytkimestä parikin kertaa ennenkuin pääsee Netflixiin. Aiemmilla D-linkin ja Zyxelin laitteilla ei ollut ongelmia.
Ongelmasta tuntuu päässeen eroon, kun otti hyökkäyssuojaukset pois päältä.
Onkohan tässä taas sama ongelma? Tunneleista en tiedä, mutta surkeat nopeudet tällä hetkellä. Antaa nopeudeks 12/1. Uppikaista on yleensä 30 tienoolla ruuhka-ajoista huolimatta. Ja tästä nyt päättelin, että kaikki ei ole ok.
Hei Hottis!

Ikävä kuulla, että ongelma on uusiutunut 😐laitatko vaikka yksityisviestillä tarkempia tietoja, niin katsotaan 🙂
Ongelma kesti vain tuon illan. Virtaresetti oli ainoa mitä yritin tehdä eikä se auttanut. Tällaisia hetkiä on esiintynyt aikaisemminki, mutta onneksi lyhyen aikaa.

Onko jotain mitä voin tehdä kun seuraavaksi iskee sama ongelma? Mitä tarkempia tietoja olisitte halunnu?
Täällä Vantaallakin oli hitautta pari päivää, eilen tuntui korjaantuneen. Hybridipalvelimen ongelma?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Melkein noista kannattaa olla suoraan ongelman ilmettyä asiakaspalveluun puhelimitse yhteydessä niin saadaan nopeiten asia tutkintaan 🙂 Toki perinteikäs virtabootti ennen puhelua kannattaa tehdä, se kuitenkin kysytään ja pyydetään 🙂
Laitoin hybridilaajakaista ja ostin Huawei 35h modeemin. Nyt modeemi wlan lakkaa toimimasta vähän väliä. Boottia auttaa homma pelittää vähän aikaa. Onko mulla ollut vastaaavia ongelmia?
Vähän kulmia vetää kurttuun kun uusi modemi ja ei vain toimi..

Muutakin sanomista olisi laitteesta, mutta tuo on nyt päällimmäisenä..
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Laitoin hybridilaajakaista ja ostin Huawei 35h modeemin. Nyt modeemi wlan lakkaa toimimasta vähän väliä. Boottia auttaa homma pelittää vähän aikaa. Onko mulla ollut vastaaavia ongelmia?
Vähän kulmia vetää kurttuun kun uusi modemi ja ei vain toimi..

Muutakin sanomista olisi laitteesta, mutta tuo on nyt päällimmäisenä..


Ikävä kuulla ongelmasta 😕 Oliko sinulla tämä laite käytössä? Varmistan vielä, että olithan ihan resetointia tuolle laitteelle kokeillut? 🙂

Laitoin hybridilaajakaista ja ostin Huawei 35h modeemin. Nyt modeemi wlan lakkaa toimimasta vähän väliä. Boottia auttaa homma pelittää vähän aikaa. Onko mulla ollut vastaaavia ongelmia?
Vähän kulmia vetää kurttuun kun uusi modemi ja ei vain toimi..

Muutakin sanomista olisi laitteesta, mutta tuo on nyt päällimmäisenä..
Ikävä kuulla ongelmasta 😕 Oliko sinulla tämä laite käytössä? Varmistan vielä, että olithan ihan resetointia tuolle laitteelle kokeillut? :)



Näyttäisi olevan tuo purkki, tosin tuossa mun purkissa on jo 5G tuki mukana.

Kokeilin kiinnittää tuon kanavankin, mutta ei sillä mitään vaikutusta ollut.

Lisäksi ihmettelin että ip menee jotenkin sekaisin purkissa.
Jos yritin pingata esim. 192.168.10.10, vastaus saattoi tulla 192.168.10.152 -osoitteesta (eli tuo ip-avaruus oli käytössä). Bootin jälkeen toimi taas normaalisti.

Tuossa purkissa on kyllä omituisesti rakennettu dhcp. Jos yrittää varata tietyn ip:n, laite antaa valitan vain dhcp:n määritellylle ip-avaruudelle ja lisäksi vain aktiiviselle laitteelle. Huonoon suuntaan mennyt tuo konfiguraatio-puoli tuossa purkissa.

Resetoin nyt purkin ja jätin purkissa olevan ip-avaruuden käyttöön(192.168.100.1-255.

Jos tuo purkki ei toimi, niin mihin siitä kannattaa olla Elisalla yhteydessä (ostettu siis Elisalta 1,5kk sitten)?
Käyttäjätaso 7
Näyttäisi olevan tuo purkki, tosin tuossa mun purkissa on jo 5G tuki mukana.
Hmmmm...

Laitteessa on tuki 5GHz WLAN:lle , mutta mobiiliverkossa vain 4G (LTE).

Jos tuo purkki ei toimi, niin mihin siitä kannattaa olla Elisalla yhteydessä (ostettu siis Elisalta 1,5kk sitten)?
Elisan asiakaspalveluun.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

Osallistu keskusteluun