Vastattu

Hybridilaajakaista ja DN9245D modeemi bonding ongelma

  • 15 heinäkuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 540 katselukerrat

Muutama päivä sitten hankin Hybridinlaajakaistan Huawein DN9245D modeemilla. Aluksi pöytätietokone (iMac) ei suostunut toimimaan tämän kanssa langalla liitettynä, ainoastaan WLAN yhteydellä toimi (Elisa Viihde digiboksi toimi myös langallisena). No, asiakaspalvelu ehdotti että kytke tämä Huawei vanhan modeemini TW-EAV510 AC/LTE kanssa siten, että Huawein LAN1->TW WAN->D-Link switch->iMac. Tuolla kytkennällä sain pöytäkoneeni toimimaan langalla. Niin, ja se vielä, että ilman tuota Telewelliä langan kytkeminen iMac:iin blokkasi myös WLANin toiminnan. Mutta edellämainitulla kytkennällä kaikki toimi parhaimmillaan 141/20 Mb/s nopeudella.
Mutta. Seuraava ongelma: Yön yli nukuttuani ja nostettuani systeemin tulille, bonding ei enää toiminutkaan. Valo pimeänä. Palautin tehdasasetukset, ei auttanut. Nopeudet testasin: pelkkä VDSL 15/26/5, pelkkä 4g 13/86/41 ja molemmat yhdessä 14/26/5. Hallintaohjelma näyttää, että kaikki tunnelit ovat down tilassa. Olen ollut aspaan yhteydessä, mutta ei ole löytynyt ratkaisua tuohon bonding-ongelmaan. Löytyisikö täältä apua tuohon?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi tappendaali 21 heinäkuu 2019, 18:44

Tuo bonding-ongelma saatiin Elisan toimesta ratkaisutua. Nyt on bonding pysynyt päällä jo viikon verran, vaikka olen katkaissut virratkin muutaman kerran. En tosin tiedä mitä siellä on tehty, mutta nyt olen tyytyväinen Hybridin toimintaan. Nopeudet nousivat selkeästi.
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Moro @tappendaali ja tervetuloa OmaYhteisöön! Tällä hetkellä tuolla on tutkinnassa mahdollinen laajempi ongelma noiden bondingien kanssa, näitä on nyt pari kappaletta kantautunut itselläni korviin että olisi ollut ongelmaa saada tunnelit auki. Koitetaan saada tuo kuntoon mahdollisimman pian mikäli siellä tosiaan jotain on! 🙂
HA 35:ssa alusta asti ollut ongelmia hybridilaajakaistan kannsa hybriditunnelointi Down joka sähkökatkon tai uudelleenkäynnistyksen jälkeen(laite kerran vaihdettu). Tuntuu olevan kuun asennosta tai tuurista milloin tuon hybridin saa pelaamaan(Sim löytää aina verkon mutta tunnelointi ei pelaa)
Tuo bonding-ongelma saatiin Elisan toimesta ratkaisutua. Nyt on bonding pysynyt päällä jo viikon verran, vaikka olen katkaissut virratkin muutaman kerran. En tosin tiedä mitä siellä on tehty, mutta nyt olen tyytyväinen Hybridin toimintaan. Nopeudet nousivat selkeästi.

Osallistu keskusteluun